09:43 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την παράταση της κράτησης του Αλεξέι Μπουρκόφ αποφάσισε, την Παρασκευή (15/11), αμερικανικό δικαστήριο για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Η κράτηση του Ρώσου υπηκόου, Αλεξέι Μπουρκόφ, παρατάθηκε την Παρασκευή (15/11) από το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ανατολικής Βιρτζίνια για άγνωστο χρονικό διάστημα.

«Θα παραμείνετε υπό κράτηση», αποφάνθηκε ο δικαστής αναφέροντας τη σοβαρότητα των κατηγοριών και την έλλειψη οικογενειακών δεσμών στις ΗΠΑ.

Ο δικαστής ότι η ετυμηγορία σε μεταγενέστερο χρόνο αν κριθεί απαραίτητο από τις συνθήκες.

Ο 29χρονος Αλεξέι Μπουρκόφ αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 30 έτη αν κριθεί ένοχος στις ΗΠΑ, αφού κατηγορείται για εγκλήματα μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, ο νεαρός άνδρας εκδόθηκε τη Δευτέρα (11/11) στις ΗΠΑ από το Ισραήλ, παρά το σχετικά αίτημα που είχε υποβάλει η Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο Αλεξέι Μπουρκόφ κρατήθηκε στο Ισραήλ κατόπιν αιτήματος της αμερικανικής κυβέρνησης και κατηγορήθηκε ότι διέθετε δύο ιστότοπους για χάκερ, μεταξύ των οποίων ένας που πωλούσε κλεμμένους αριθμούς τραπεζικών καρτών οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σε δόλιες αγορές αξίας άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πριν από την έκδοσή του στις ΗΠΑ, ο Αλεξέι Μπουρκόφ κρατήθηκε για σχεδόν τέσσερα χρόνια στο Ισραήλ παρά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες τού Ρώσου να αποφυλακιστεί, ενώ οι τοπικές αρχές επέβαλαν απαγόρευση της υπόθεσής του στα ΜΜΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Επεισόδιο με πυροβολισμούς εναντίον Ρώσου στην Αριζόνα των ΗΠΑ

Tags:
δικαστήριο, κράτηση, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK