22:58 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τον τρόπο με τον οποίο εκτιμά πως η Τεχεράνη θα ανταπεξέλθει στις αμερικανικές κυρώσεις εξήγησε ο υπουργός Άμυνας του Ιράν, Αμίρ Χατάμι.

Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν, Αμίρ Χατάμι, δήλωσε το Σάββατο ότι οι κυρώσεις των ΗΠΑ «δεν θα μειωθούν και ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν είναι η βελτίωση της ισχύος σε κάθε ζωτικό τομέα», ειδικά στον στρατιωτικό τομέα.

Ο Υπουργός Άμυνας προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο το Σάββατο κατά τη Συνάντηση για την Αντιμετώπιση των Αμυντικών Κυρώσεων.

«Ο εχθρός έχει βάλει στόχο την ύπαρξη του Ιράν. Δεν θέλουν να βλάψουν το Ιράν. Θέλουν να το εξαφανίσουν», δήλωσε ο Χατάμι, σύμφωνα με το  IRNA, προσθέτοντας ότι οι εχθροί του Ιράν προσπαθούν να διεισδύσουν στις υποδομές καθώς και στα πολιτιστικά, πολιτικά και οικονομικά προγράμματα του Ιράν.

Κάποιες χώρες είναι δρώντες, μερικές ορίζουν το παιχνίδι και ορισμένες είναι καθαροί οπαδοί, πρόσθεσε ο Χατάμι, λέγοντας ότι σήμερα το Ιράν ορίζει το παιχνίδι στην περιοχή μέσω της αντίστασης, της εξάρτησης από τις εσωτερικές του δυνατότητες και την ανάπτυξη της αμυντικής ισχύος.

«Η ισχύς του Ιράν δεν δημιουργήθηκε από τίποτα άλλο παρά τις εγχώριες ικανότητες του», πρόσθεσε.
Tags:
στρατός, άμυνα, ΗΠΑ, κυρώσεις, Τεχεράνη, Ιράν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK