17:39 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Απειλές για τη ζωή της αποκάλυψε πως δέχεται η 29χρονη Νεοζηλανδή κυνηγός, Λούσι Τζέιν, που έχει τρία παιδιά, επειδή δημοσιεύει φωτογραφίες στο διαδίκτυο με νεκρά ζώα.

Η Λούσι Τζέιν από τη Νέα Ζηλανδία έχει βρεθεί στο επίκεντρο δριμείας κριτικής επειδή δημοσιεύει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με νεκρά ζώα από τα... κατορθώματά της στο κυνήγι.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail Australia», η 29χρονη που είναι μητέρα τριών παιδιών, δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της, αλλά η ίδια υπεραμύνεται των επιλογών της, υποστηρίζοντας ότι το κυνήγι είναι εξαιρετική πηγή κρέατος, αλλά και αφορμή για να πηγαίνει βόλτες με τη οικογένειά της.

Η Λούσι Τζέιν δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είχα μερικές απειλές θανάτου από ανθρώπους που απλά δεν έχουν εμπειρία με το κυνήγι ή ίσως είναι εναντίον της σκληρότητας των ζώων, αλλά δεν το παίρνω κατάκαρδα».

Όπως εξήγησε, άρχισε το κυνήγι με τον σύντροφό της, Σαμ, και έτσι δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Η 29χρονη πρόσθεσε:

«Αγαπάμε το κυνήγι και την ύπαιθρο. Το κυνήγι των χοίρων κυρίως, αλλά τα κάνουμε όλα και φέρνουμε μαζί τα παιδιά για βόλτα. Μου αρέσει να μπορούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας πώς να κυνηγούν το δικό τους φαγητό. Τα παιδιά αγαπούν την περιπέτεια».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου υποστηρίζουν ότι οι αναρτήσεις της 29χρονης είναι προσπάθειες να δοξάσει τον εαυτό της.

Διαβάστε ακόμα:

Χιμπατζήδες σε φονική μανία: Ένα μωρό ξεκοιλιασμένο κι άλλοι 3 άνθρωποι νεκροί - Βιντεο

Tags:
ζώα, κυνήγι, Νέα Ζηλανδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK