02:24 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένας πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 20 κιλών, που φέρεται να ζούσε για δέκα χρόνια στην οροφή ενός σπα, στην Κίνα, την περασμένη Πέμπτη, έπεσε από το ταβάνι και στήθηκε επιχείρηση απομάκρυνσής του.

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε σπα, στην περιφέρεια Τσαντσένγκ της Κίνας, την περασμένη Πέμπτη, όταν ένας πύθωνας μήκους τεσσάρων μέτρων και βάρους 20 κιλών έπεσε από το ταβάνι.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στο σπα ανακάλυψαν στη μέση ενός δωματίου του σπα το μεγάλο ερπετό, το οποίο φαίνεται ότι ζούσε εκεί για περίπου δέκα χρόνια.

​Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπα, πριν από δέκα χρόνια, άκουσε κάποιους να μιλούν για το φίδι κατά τη διάρκεια ανακαίνισης του χώρου, αλλά οι προσπάθειες για να το πιάσουν ήταν ανεπιτυχείς.

Αυτή τη φορά, όμως, οι ιθύνοντες κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές και εθελοντές από τα γειτονικά εστιατόρια συνέδραμαν στην επιχείρηση προσέγγισης του πύθωνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον αξιωματούχο Τσεν Τσανγκ, πρώτα έσβησαν το φως και κάλυψαν το ζώο με ένα πανί. Έπειτα ένας άρπαξε το κεφάλι του πύθωνα, το φίδι τοποθετήθηκε σε μια τσάντα και μεταφέρθηκε σε ζωολογικό κήπο.

Διαβάστε ακόμα:

Παιδάκια κάνουν σχοινάκι με τεράστιο ψόφιο φίδι - Βίντεο

 

Tags:
Κίνα, σπα, πύθωνας, φίδι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK