20:31 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μπορεί να έμοιαζε με το παραμύθι της Σταχτοπούτας, αλλά η ιστορία ανάμεσα στη Ρωσίδα καλλονή, Οξάνα Βοεβοντίνα, και τον αλλοτινό Μαλαισιανό βασιλιά, Σουλτάνο Μοχάμεντ Ε' του Κελαντάν, κατέληξε σε δράμα σχετικά με την πατρότητα ενός παιδιού και η πρώτη αποκαλύπτει τι γράφει το φερόμενο γράμμα που του άφησε.

Η διαμάχη ανάμεσα στη Ρωσίδα καλλονή, Οξάνα Βοεβοντίνα, και τον αλλοτινό Μαλαισιανό βασιλιά, Σουλτάνο Μοχάμεντ Ε' του Κελαντάν, συνεχίζει και η πρώτη ισχυρίζεται ότι δημοσιοποιεί όσα λέει το φερόμενο γράμμα σχετικά με την πατρότητα του παιδιού, το οποίο γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με τη «Mail Online», που δημοσιοποιεί e-mail της γυναίκας από τις 28 Μαΐου, αναφέρεται:

«Θα σου στείλω λίγες φωτογραφίες και ελπίζω ότι δεν χρειάζεται πλέον να κάνεις το τεστ DNA, επειδή ο Ισμαήλ είναι αντίγραφό σου. Αν, όμως, ακόμα αμφιβάλλεις, μπορείς να το κάνεις, δεν με πειράζει».

Η ίδια, επίσης, ζητά το θέμα να λυθεί ειρηνικά και χωρίς την παρέμβαση δικηγόρων:

«Δεν ήθελα να συναντηθώ με κανέναν από τους δικηγόρους σου. Εάν στέλνεις δικηγόρους, αυτό σημαίνει ότι είμαι εχθρός σου και αν βρω και εγώ δικηγόρους, θα σημαίνει ότι είμαστε εχθροί. Σκέψου το παιδί, θα είναι δύσκολο γι' αυτόν να μεγαλώσει, γνωρίζοντας ότι οι γονείς δεν επικοινωνούν καν μεταξύ τους».

Επίσης, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ρωσίδα επισημαίνει πως το παιδί χρειάζεται έναν πατέρα με τον οποίο να υπάρχουν καλές σχέσεις έτσι ώστε να προγραμματίζονται και συναντήσεις.

«Σε περιμένει να τον γνωρίσεις και να είσαι καλός πατέρας και φίλος και τα προβλήματα μεταξύ μας δεν πρέπει να τον απασχολούν, γιατί δεν είναι ένοχος εδώ».

Αμφιβολία για την πατρότητα

Έτσι, λοιπόν, η κοπέλα φέρεται να απαντά σε εκείνους που της καταλογίζουν ότι μπλόκαρε το τεστ DNA και, μάλιστα, δύο φορές, σύμφωνα με πηγή κοντά στον αλλοτινό Μαλαισιανό βασιλιά, ο οποίος παραιτήθηκε του θρόνου του τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, η Οξάνα Βοεβοντίνα υποστήριξε ότι «ήθελε να δει πώς μοιάζει το παιδί» πρώτα επειδή, ίσως, δεν ήταν σίγουρη για τον βιολογικό πατέρα του.

Σε μια σκληρή δήλωση από μια πηγή του παλατιού που μίλησε στην εφημερίδα, ο σουλτάνος είπε ότι οι φωτογραφίες του πεντάχρονου γιου της Ρωσίδας καλλονής δεν αποδεικνύουν ότι είναι ο πατέρας του μωρού και ότι το βρέφος μπορεί να είναι «γιος οποιουδήποτε Ασιάτη άνδρα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο βασιλιάς θέλησε να κρατήσει τον γάμο μυστικό και η εκδήλωση της Μόσχας τον εξέπληξε και μετατράπηκε σε αυτό που εκείνος χαρακτήρισε σαν ένα «γεγονός της σόου μπιζ».

Το βίντεο της Ρωσίδας στο οποίο φέρεται να «έχει σεξουαλική επαφή» σε μια πισίνα ενός ριάλιτι δείχνει πριν από έξι χρόνια, δημοσιοποιήθηκε από ρωσικό Μέσο και μοιάζει να ήρθε ως ένα άλλο χτύπημα.

-

Το παραμύθι που έγινε εφιάλτης

Τον Ιούνιο του 2018, οι δυο παντρεύτηκαν σε μυστική ισλαμική τελετή στο Κελαντάν. Τον Νοέμβριο, το ζευγάρι είχε μια γαμήλια δεξίωση στη Μόσχα. Μόλις έναν μήνα μετά τη γαμήλια δεξίωση, οι δυο τους χώρισαν. Τον Ιανουάριο, ο Μοχάμεντ παραιτήθηκε του θρόνου του -ένα εκλεγμένο αξίωμα ως συνταγματικός μονάρχης- που είχε από το 2016. Ο λόγος πίσω από την κίνηση, η πρώτη στην ιστορία της Μαλαισίας, δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Τον Ιούνιο του 2019, ύστερα από φήμες για το ζευγάρι που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μήνες, ο Μοχάμεντ χώρισε επισήμως τη σύζυγό του, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιώντας τη σκληρότερη ισλαμική τελετή κατά το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμα:

Που να δεις την πεθερά: Ο πρώην βασιλιάς της Μαλαισίας διαμαρτύρεται για τη «διαβολική» σύζυγό του

Tags:
γράμμα, Ρωσία, παιδί, Μαλαισία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK