11:37 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η νεροποντή που έπληξε την περιοχή της Λιγουρίας, προκάλεσε μαζική κατολίσθηση και έτσι, την Κυριακή (24/11), κατέρρευσε οδογέφυρα ένα χιλιόμετρο έξω από την ιταλική πόλη της Σαβόνα.

Οδογέφυρα στην επαρχία Λιγουρία της Ιταλίας κατέρρευσε, την Κυριακή (24/11), λόγω της νεροποντής που έπληξε την περιοχή και προκάλεσε μεγάλη κατολίσθηση.

​Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εταιρεία SIAS που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο Α6, κατέρρευσαν 20 από τα 50 μέτρα της γέφυρας και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμού.

Παρ' όλα αυτά, ο επικεφαλής της τοπικής κυβέρνησης, Τζιοβάνι Τότι, ανέφερε ότι από την κατάρρευση της γέφυρας ίσως έχει επηρεαστεί ένα όχημα.

​Οι εργασίες αναζήτησης συνεχίζονται από διάφορες ομάδες πυροσβεστών που έφτασαν στην περιοχή μαζί με 118 άτομα προσωπικού, την Τροχαία, καθώς και τεχνικό προσωπικό από την Εθνική Οδό και τη SIAS.

Ο αυτοκινητόδρομος Α6 ενώνει το Τορίνο με τη Σαβόνα και η κατάρρευση της γέφυρας σημειώθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο έξω από τη δεύτερη ιταλική πόλη.

​Η SIAS έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο και προς τις δύο κατευθύνσεις μέχρι νεωτέρας, αν και μόνο ένα από τα δύο ξεχωριστά οδοστρώματα είχε καταρρεύσει, ενώ το δεύτερο αναφέρθηκε ότι δεν επηρεάστηκε από τη μαζική κατολίσθηση.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτω από το νερό και πάλι η Βενετία: Στα 130 εκατοστά το ύψος του νερού - Βίντεο

Tags:
αυτοκινητόδρομος, κατάρρευση, κατολίσθηση, γέφυρα, Ιταλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK