14:17 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα αντικείμενο που σπάνια εντοπίζει κανείς στον κήπο του εντόπισε ένας κάτοικος της μιας πόλης κοντά στην Τουλούζη της Γαλλίας.

Ένα κομμάτι από αεροσκάφος και συγκεκριμένα της Airbus εντόπισε ένας ανυποψίαστος κάτοικος της πόλης Daux, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από την Τουλούζη της Γαλλίας.

Με μήκος ένα μέτρο και πλάτος 50 εκατοστά το κομμάτι φαίνεται να έπεσε κατά τη διάρκεια πτήσης από αεροσκάφος της Airbus ενώ για το τι συνέβη έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, σύμφωνα με το AFP.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της εταιρείας, επιβεβαίωσε στο ίδιο πρακτορείο πως το κομμάτι αυτό ανήκει σε Airbus.

Σε εξέλιξη έρευνα για το περιστατικό

Το κομμάτι, η πτώση του οποίου δεν προκάλεσε κάποια ζημιά, βρέθηκε στις 19 Νοεμβρίου από κάτοικο της Daux, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης στο πρακτορείο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πατρίς Λαγκόρς πρώτη φορά του τυχαίνει ένα τέτοιου είδους ατύχημα στην πόλη στην οποία κατοικεί τα τελευταία 35 χρόνια.

Να σημειωθεί πως  Daux, την οποία κατοικούν 2.300 άτομα, βρίσκεται περίπου δέκα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Toulouse-Blagnac, σημείο αναχώρησης και άφιξης εμπορικών αεροσκαφών, αλλά και δοκιμαστικών πτήσεων του ευρωπαϊκού κατασκευαστή αεροσκαφών.

Tags:
κήπος, Τουλούζη, Γαλλία, Airbus
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK