ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τουλάχιστον οκτώ άτομα έχουν θέσει υπό κράτηση οι ιρανικές Αρχές, για φερόμενες σχέσεις με την CIA των ΗΠΑ, εν μέσω των συνεχιζόμενων διαδηλώσεων στο Ιράν.

Υπό κράτηση έχουν θέσει, οι Αρχές του Ιράν, τουλάχιστον οκτώ άτομα που φέρονται να συσχετίζονται με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA), στη διάρκεια των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα της Μέσης Ανατολής. 

Σημειώνεται ότι σε διάφορα μέρη του Ιράν, από τις αρχές του Νοεμβρίου, βρίσκονται σε εξέλιξη διαδηλώσεις, μετά από την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει την τιμή της βενζίνης, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχουν ξεσπάσει και βίαια επεισόδια. 

Όπως ανέφερε το υπουργείο Πληροφοριών του Ιράν, σε σχέση με τα άτομα αυτά που έχουν τεθεί υπό κράτηση και όπως μεταδίδει το IRNA, τα εν λόγω άτομα έχουν λάβει εκπαίδευση που έχει χρηματοδοτηθεί από την CIA, σε πολλές χώρες. 

Ακόμη, όπως προσέθεσε, «οι έξι εξ αυτών συνελήφθησαν ενώ βρίσκονταν σε διαδηλώσεις και εκτελούσαν εντολές της CIA, ενώ οι άλλοι δύο, ενώ προσπαθούσαν να στείλουν πληροφορίες στο εξωτερικό». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιρανικός στρατός: Στο στόχαστρό μας όποιος προστατεύει τα συμφέροντα των ΗΠΑ, αν δεχθούμε επίθεση

«ΗΠΑ, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία θα καταστραφούν, αν περάσουν τις κόκκινες γραμμές του Ιράν»

Tags:
CIA, διαδηλώσεις, Ιράν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK