09:01 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Τουρκίας κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες της πρόσφατης διάρρηξης στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι κατηγορούνται για τη διάρρηξη στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη, Βαρθολομαίου, πριν από δύο εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική αστυνομία εντόπισε τους υπόπτους στις 9:30 το βράδυ της Τετάρτης, ενώ προσπαθούσαν να διαρρήξουν κατοικία στην περιοχή Καρτάλ.

Στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων, οι φερόμενοι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν, χρησιμοποιώντας ένα πολυτελές αυτοκίνητο, το οποίο είχαν κλέψει.

​Ακολούθησε καταδίωξη, αλλά και ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των συλληφθέντων.

​«Συνελήφθησαν οι δράστες της διάρρηξης στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και πως συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό, που σημειώθηκε πριν από 10 ημέρες» ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, ευχαριστώντας τις αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρρηξη έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στις 16 Νοεμβρίου, ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας.

Όπως προέκυψε από το υλικό των καμερών ασφαλείας, οι δράστες εισήλθαν στο εσωτερικό της οικίας, προτού γίνουν αντιληπτοί από την οικονόμο του σπιτιού, και τραπούν σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία του Βαρθολομαίου βρίσκεται σε συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, το οποίο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας.

Tags:
αστυνομία, Τουρκία, Κωνσταντινούπολη, σπίτια, σπίτι, Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, Οικουμενικό Πατριαρχείο, Πατριάρχης Βαρθολομαίος, διάρρηξη, δράστης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK