02:17 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει να προσλάβει υπεύθυνο για τα βασιλικά ταξίδια και μάλιστα τον χρυσοπληρώνει. Δείτε εάν καλύπτετε τα κριτήρια!

Νέο επικεφαλής για τα βασιλικά ταξίδια αναζητάει η Βασίλισσα Ελισάβετ, προσφέροντας μάλιστα για τη θέση έναν άκρως δελεαστικό μισθό. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το περιοδικό «Hello», το αστρονομικό που δίνεται για την πολυπόθετη θέση θα μπορούσε να φτάσει περίπου τα 100.000 ευρώ τον χρόνο (85.000 λίρες ετησίως). 

Η θέση, η οποία έχει αναρτηθεί και στο LinkedIn, ζητά από τους υποψήφιους να είναι ευέλικτοι, αλλά και να διαθέτουν οργανωτικές ικανότητες. 

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει καθήκον τη διοργάνωση των ταξιδιών και των διάφορων μετακινήσεων των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Έδρα της εργασίας είναι το Λονδίνο, αλλά η θέση προβλέπει συχνές μετακινήσεις, τόσο στη Βρετανία, όσο και στο εξωτερικό. 

Όποιος, λοιπόν, βρίσκει σε αυτήν την αγγελία ίσως τη θέση των ονείρων του ή είναι έτοιμος για μια αλλαγή σταδιοδρομίας, αλλαγή ζωής και δη με τέτοιο μισθό, τότε δεν έχει παρά να στείλει το βιογραφικό του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ «τρόλαρε» Αμερικανούς τουρίστες

Tags:
εργασία, μισθός, Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Βρετανία, βασίλισσα Ελισάβετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK