06:53 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η «αντί-Τούνμπεργκ» λέγεται Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι, είναι -επίσης- από τη Σουηδία και συνομήλική της, αλλά εκείνη υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια και τον κανόνα των φύλων.

Μπορεί το διαδίκτυο να έχει κατακλυστεί από την έφηβη Σουηδή ακτιβίστρια, Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία είναι υπέρμαχος του περιβάλλοντος και τάσσεται ενάντια στην κλιματική αλλαγή, αλλά το ρωσικό Internet έχει αγαπήσει τη συμπατριώτισσά της, Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι, που υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια και τον κανόνα των φύλων.

Η -επίσης- έφηβη Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι, που έχει και ιρανική καταγωγή, δεν έχει αναφερθεί άμεσα στο περιβάλλον κατά την εκστρατεία της.

Σε συνέντευξή της στο VKontakte, η Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι στηλίτευσε το Instagram για το ότι περιστασιακά μπλοκάρει τον λογαριασμό της και άφησε αιχμές κατά του Twitter για το ότι δεν της επιτρέπει να δημιουργήσει λογαριασμό παρότι έχει κλείσει τα 15 χρόνια.

Η ίδια είπε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ στην Γκρέτα Τούνμπεργκ, δεδομένης της υποστήριξης στην αριστερή ρητορεία της.

«Μιλάει για τα ίδια πράγματα με τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους δασκάλους, τις μεγάλες εταιρίες και τις διασημότητες. Είναι αυτονόητο ότι θα έχει πάντα την υποστήριξη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι.

​Η έφηβη, επίσης, αντιτίθεται στις σουηδικές πολιτικές για τη μετανάστευση, υποστηρίζοντας ότι οι περισσότεροι μετανάστες εξακολουθούν να ζουν χωριστά από τους γηγενείς Σουηδούς.

Ακόμα, η Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι δεν βλέπει την ανάμεικτη καταγωγή της ως κάτι που εμποδίζει την εκστρατεία της για την πατρίδα της και τις καθιερωμένες σουηδικές πολιτιστικές αξίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το φύλο.

Η 16χρονη είναι αυστηρά εναντίον της πολυπολιτισμικότητας, του φεμινισμού και αντίπαλος της «LGBT προπαγάνδας στα σχολεία».

Τέλος, στηλίτευσε ακόμα και το ταξίδι της Γκρέτα Τούνμπεργκ με ιστιοφόρο, λέγοντας:

«Δεν πετούν άνθρωποι σε αυτό το μέρος για να πάρουν πίσω το σκάφος της Γκρέτα Τούνμπεργκ [με το οποίο ταξιδεύει];».

Διαβάστε ακόμα:

Πρώην παρουσιαστής Top Gear για Γκρέτα Τούνμπεργκ: Είναι τρελή, να γυρίσει σχολείο και να σκάσει

Tags:
Ιζαμπέλα Νίλσον Τζάρβαντι, Σουηδία, έφηβη, Γκρέτα Τούνμπεργκ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK