21:03 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Τις γλωσσικές του ικανότητες επέδειξε γι' άλλη μια φορά ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στα Γερμανικά, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με επιχειρηματίες στο Σότσι, όταν απέτυχε η μετάφραση.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αντιμετώπισε υποδειγματικά το πρόβλημα μετάφρασης, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με Γερμανούς επιχειρηματίες, στο Σότσι, και επέδειξε τις ικανότητές του στις ξένες γλώσσες.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρουσιάστηκε πρόβλημα στη μετάφραση και ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναρωτήθηκε «τι συμβαίνει;» στα Γερμανικά, δηλαδή «Was ist los?».

Μάλιστα, αστειεύτηκε με τους υπόλοιπους παριστάμενους, λέγοντας στα Γερμανικά πως θα τους εξηγούσε αργότερα τι συνέβαινε.

Στη συνέχεια, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και ο Ρώσος Πρόεδρος μίλησε εκ νέου στα Ρωσικά.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος εργάστηκε στην Ανατολική Γερμανία κατά τις ημέρες της νέας του σταδιοδρομίας, δείχνει από καιρό σε καιρό ότι δεν έχει χάσει τις γλωσσικές δεξιότητές του. Έτσι, είναι συνηθισμένος στο να ανταλλάσσει μερικές γερμανικές φράσεις με τους ομολόγους του από τις γερμανόφωνες χώρες, όπως η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία μιλάει Ρωσικά.

Διαβάστε ακόμα:

Πούτιν: Οι ΗΠΑ θεωρούν το Διάστημα «θέατρο πολέμου»

Tags:
γλώσσα, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK