04:45 01 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για ιταλικό στρατιωτικό πλοίο που έφτασε στην Κύπρο με στόχο να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα της Ιταλίας κάνει λόγο η ιταλική εφημερίδα La Republica.

Με ένα συνοπτικό ανακοινωθέν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας La Republica, γνωστοποιήθηκε ότι η Ιταλία έχει αποστείλει ένα στρατιωτικό πλοίο στην Κύπρο με στόχο να προστατεύσει τα εθνικά της συμφέροντα.

Η ιταλική φρεγάτα Martinego έφτασε την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι της Λάρνακας και στόχο έχει «με την παρουσία της να παρακολουθεί τις ναυτικές περιοχές για την προστασία των ιταλικών συμφερόντων με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο», όπως αναφέρεται στο ιταλικό ανακοινωθέν.

Συνεχίζοντας, σημειώνεται ότι η φρεγάτα Martinego  θα συμμετάσχει σε ασκήσεις μαζί με το ναυτικό φίλων χωρών, με την εφημερίδα να εικάζει ότι πρόκειται για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «η Τουρκία ξανάρχισε τις γεωτρήσεις στα ανοικτά της Κύπρου, σε περιοχή που έχουν εξασφαλίσει η γαλλική Total και η ιταλική Eni» και συνεχίζει: «Το μήνυμα προς την Άγκυρα είναι σαφές: αν χρειάζεται να δείξουμε τη σημαία μας, εμείς είμαστε έτοιμοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνική φρεγάτα συμμετέχει σε τουρκική στρατιωτική άσκηση στη Μεσόγειο - Φωτογραφίες

Τουρκικό UAV ενόχλησε δύο φορές στρατιωτικό ελικόπτερο που απογειώθηκε από ελληνική φρεγάτα

Tags:
εφημερίδα, προστασία, συμφέροντα, Τουρκία, λιμάνι, Κύπρος, Ιταλία, φρεγάτα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK