07:13 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο ο δράστης αποφάσισε να επιλέξει τη Βίβλο για να βάλει φωτιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ήθελε να αποπροσανατολίσει ώστε να προχωρήσει σε κλοπή.

Ένας άνδρας στη Βόρεια Ντακότα, έβαλε φωτιά στη Βίβλο μέσα σ’ ένα Walmart με στόχο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο και να κλέψει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πρόκειται για τον 27χρονο Άντριου Ελς, ο οποίος φόρεσε μία μάσκα σκι, μπήκε στον κήπο του πολυκαταστήματος, πήγε πίσω από κάποια κουτιά κι έβαλε φωτιά στη Βίβλο.

Ο άνδρας βγήκε από τον χώρο, από την έξοδο κινδύνου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν κατάφερε τελικά να κλέψει κάτι. Σύμφωνα με τη δικογραφία, αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, καθώς έθεσε ανθρώπους σε κίνδυνο φωτιάς και έκρηξης, ενώ δεν εξήγησε γιατί επέλεξε ειδικά την Αγία Γραφή για να βάλει φωτιά.

Οι υπεύθυνοι του Walmart δήλωσαν στην αστυνομία ότι από τη φωτιά, οι ζημιές υπολογίζονται γύρω στα 300.000 δολάρια. Το Bismarck Tribune ανέφερε ότι ο Ελς βρίσκεται στο κρατητήριο και δεν έχει αναλάβει την υπόθεσή του κάποιος δικηγόρος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Χριστός Σώζει: Βίβλος σταματά σφαίρα πριν τρυπήσει αστυνομικό στην καρδιά - Φωτογραφίες

Γιατρός απολύθηκε με δικαστική απόφαση επειδή η Βίβλος είναι «ασύμβατη με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

Tags:
κακούργημα, αστυνομία, πολυκατάστημα, κατάστημα, ληστεία, κλοπές, κλοπή, Η Βίβλος, Βίβλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK