19:23 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε κατάληψη του ελληνικού προξενείου στο Βερολίνο προχώρησε ομάδα αντιεξουσιαστών διαμαρτυρόμενη για τις εκκενώσεις των καταλήψεων.

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν σήμερα το ελληνικό προξενείο στο Βερολίνο.

Η κίνηση έρχεται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε απάντηση στις εκκενώσεις καταλήψεων κατόπιν σχετικού σχεδιασμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα, η ομάδα των αντιεξουσιαστών ανάρτησε και ένα μαύρο πανό στο κτίριο με το οποίο εξέφραζε την αλληλεγγύη του στις καταλήψεις.

Όπως σημειώνουν σε ανάρτησή τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου η κατάληψη έγινε «ως ένδειξη αλληλεγγύης στα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και καταλήψεις που δέχονται την επίθεση του κράτους».

Να σημειωθεί πως δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχουν γίνει συλλήψεις για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη στο Κουκάκι το πρωί της Τετάρτης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες καθώς έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία για αυτή.

Tags:
Γερμανία, Βερολίνο, Κουκάκι, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εκκένωση, καταλήψεις, προξενείο, κατάληψη, αντιεξουσιαστές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK