ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Εφαρμογές στο ίντερνετ δίνουν την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ταξίδι του Άγιου Βασίλη στον ουρανό.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο γιορτάζουν ήδη τα Χριστούγεννα, που αποτελούν μία από τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου. Και δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς τον Άγιο Βασίλη, τον παππούλη με τα λευκά γένια, που χαρίζει απλόχερα δώρα σε παιδιά αλλά και ενήλικους.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν που ακριβώς βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης κατά την διάρκεια του ταξιδιού του και πότε θα επισκεφθεί τις διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο, η υπηρεσία NORAD του αμερικανικού στρατού σε συνεργασία με την Google μοιράζονται με όσους θέλουν τα εργαλεία ώστε να καταφέρουν να δουν το δρομολόγιο του αγαπημένου γέροντα στο santatracker.google.com.

​Η διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης δίνει την δυνατότητα σε όλους, ακόμα και μέσω εφαρμογής για Android να ακολουθήσουν τη διαδρομή του Άγιου Βασίλη.

Οι χρήστες του Twitter έχουν επίσης την δυνατότητα να θαυμάσουν την… βόλτα του Άγιου Βασίλη με το έλκηθρό του, μέσω του λογαριασμού της Αμερικανικής Διοίκησης Αεράμυνας, North American Aerospace Defence Command, η οποία εδώ και 60 χρόνια δίνει πληροφορίες για το δρομολόγιο του αγαπημένου μας παππού.

​Καθώς ο Άγιος Βασίλης διασχίζει τους ουρανούς με το έλκηθρό του, κουβαλώντας τα δώρα για τα παιδιά – αλλά και τους μεγάλους – που δεν έκαναν σκανταλιές, τα Χριστούγεννα ολοένα και πλησιάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από πού προέρχονται τα κάλαντα των Χριστουγέννων και διάφορες παραλλαγές τους στην Ελλάδα - Βίντεο

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Sputnik στην «καρδιά» της Κόκκινης Πλατείας

Tags:
Google, Άγιος Βασίλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK