14:44 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ρωσία έχει καταγράψει 55 περιπτώσεις, ενώ η Τουρκία 47, στις επαρχίες Ιντλίμπ, Λατάκια, Χάμα και Χαλέπι μέσα σ' ένα 24ωρο.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι κατέγραψε 55 παραβιάσεις κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μέσα σ’ ένα 24ωρο. Η τουρκική πλευρά της κοινής επιτροπής Ρωσίας-Τουρκίας για την παρακολούθηση της εφαρμογής της ειρήνης στη περιοχή κατέγραψε 47 παραβιάσεις.

«Η ρωσική πλευρά της κοινής επιτροπής κατέγραψε 55 περιπτώσεις παραβίασης κατάπαυσης του πυρός σε επαρχίες της Συρίας. Ειδικότερα, 21 στο Ιντλίμπ, 16 στη Λατάκια, 12 στη Χάμα και έξι στο Χαλέπι. Η τουρκική πλευρά κατέγραψε 47 περιπτώσεις, 20 στο Ιντλίμπ, 19 στη Λατάκια, έξι στο Χαλέπι και δύο στη Χάμα», ανέφερε ότι κέντρο για την Συμφωνία των Αντίθετων Μερών και την Παρακολούθηση της Μετανάστευσης των Προσφύγων του υπουργείου Άμυνας στην ημερήσια ενημέρωσή του.

Ο ρωσικός στρατός δεν έχει πραγματοποιήσει ανθρωπιστικές επιχειρήσεις κατά την ίδια περίοδο, ανέφερε.

Η Ρωσία, η Τουρκία και το Ιράν αποτελούν τους φύλακες την κατάπαυσης του πυρός στη Συρία. Η Ρωσία πραγματοποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα ανθρωπιστικές επιχειρήσεις στη χώρα και βοηθάει τη Δαμασκό να προσφέρει ασφαλές καταφύγιο για την επιστροφή των Σύρων προσφύγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερντογάν και Τζόνσον μίλησαν για Συρία και Λιβύη

Οι ΗΠΑ φέρονται να «έπιασαν» συχνότητες των S-400 στη Συρία, αλλά η Ρωσία αλλάζει σε S-500

Tags:
επιτροπή, κατάπαυση πυρός, Τουρκία, Συρία, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK