14:08 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η εταιρεία μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ καταγράφει μεγάλες απώλειες, και βρίσκεται σε πτωτική πορεία συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Βικτόρια Μπέκαμ προβαίνει σε περικοπές μισθών στην επιχείρησή της και θα πρέπει πια να αποχωριστεί πολλές από τις αγαπημένες συνήθειές της, αφού η εταιρεία ρούχων που διαθέτει καταρρέει.

Η Posh, πρόσφατα κατέγραψε ζημιές άνω των 12 εκατομμυρίων βρετανικών λιρών και πλέον το πρώην Spice Girl πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα για να εξοικονομήσει ρευστό για την εταιρεία της.

Ήδη η Βικτόρια, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να πληρώνει προσωπικό σοφέρ και θα πρέπει είτε να οδηγεί μόνη της, είτε να χρησιμοποιεί ταξί για τις μετακινήσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως από την εταιρεία έχουν αποχωρίσει τόσο η διευθύντρια επικοινωνίας όσο και η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Posh, και η 45χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ σκοπεύει να προχωρήσει και σε περικοπές μισθών.

Ένας άνθρωπος κοντά στο περιβάλλον της Μπέκαμ, δήλωσε πως: «Η Βικτώρια βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση όμως έδωσε ό,τι είχε για να χτίσει την επιχείρησή της στη μόδα και δεν πρόκειται να τα παρατήσει χωρίς να παλέψει πρώτα».

Η Βικτόρια μπήκε στον γραμμή της μόδας το 2008. Ήταν αρχικά γνωστή για τα φορέματά της αλλά με την πάροδο του χρόνου επεκτάθηκε σε τσάντες και αξεσουάρ.

Ωστόσο, το 2016, ο 44χρονος σύζυγος της Ντέιβιντ Μπέκαμ, έδρασε ώστε να «σώσει» την γυναίκα του, αφού η επιχείρησή της είχε κατακλυστεί με χρέος περίπου 38 εκατομμυρίων λιρών.

Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ
© AP Photo / Joel C Ryan
Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ένας οικονομολόγος δήλωσε στο The Sun πως η κατάσταση αυτή είναι ντροπιαστική για την οικογένεια Μπέκαμ, καθώς δείχνει πως πλέον δεν διαθέτουν την ίδια δύναμη με παλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαρρήκτες προσπάθησαν να μπουν στην πολυτελή έπαυλη των Μπέκαμ

Αφαίρεση διπλώματος για έξι μήνες στον Ντέιβιντ Μπέκαμ για χρήση κινητού κατά την οδήγηση

Tags:
απολύσεις, μόδα, κρίση, επιχείρηση, Βικτόρια Μπέκαμ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK