12:53 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Ιράν: Δολοφονία Κασέμ Σολεϊμανί (187)
0 0 0
Βρείτε μας

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μέσα σε ένα όλο και πιο ασταθές περιβάλλον ασφάλειας στη Μέση Ανατολή μετά τη δολοφονία του Ιρανού ανώτατου διοικητή Κασέμ Σολεϊμανί και του ηγέτη της ιρακινής πολιτοφυλακής Αμπού Μαντί αλ Μουχαντίς. 

Βρετανικά και αμερικανικά αεροσκάφη ηλεκτρονικής επιτήρησης έχουν πετάξει γύρω από την ανατολική Μεσόγειο κοντά στο Λίβανο και την Κύπρο σήμερα το πρωί, σύμφωνα με tweets από λογαριασμούς στο twitter που παρακολουθούν πτήσεις.

Σύμφωνα λογαριασμό παρατηρητών που παρακολουθούν τις παγκόσμιες διαδρομές πτήσης - ένα αεροσκάφος US Air Force RC-135W "Rivet Joint" παρατηρήθηκε για αρκετές ώρες μακριά από τις ακτές του Λιβάνου, ενώ το Royal Air Force (RAF) Sentinel. Το R1 εθεάθη να αφήνει την αεροπορική βάση της Βρετανίας στο Ακρωτήρι στην Κύπρο, μεταφέροντας στη συνέχεια το Ισραήλ και την Ιορδανία.

​Και τα δύο αεροσκάφη διαθέτουν την ικανότητα ηλεκτρονικού πολέμου και συλλέγουν πληροφορίες για να παρακολουθούν τις απειλές, όπως μια εισερχόμενη εκτόξευση πυραύλων.

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί μέσα σε ένα όλο και πιο ασταθές περιβάλλον ασφάλειας στη Μέση Ανατολή μετά τη δολοφονία του του Ιρανού ανώτατου διοικητή Κασέμ Σολεϊμανί και του ηγέτη της ιρακινής πολιτοφυλακής Αμπού Μαντί αλ Μουχαντίς. 

Θέμα:
Ιράν: Δολοφονία Κασέμ Σολεϊμανί (187)
Tags:
κατασκοπευτικά αεροσκάφη, αεροσκάφος, αεροπλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK