10:33 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Συντριβή αεροπλάνου στο Ιράν (47)
0 0 0
Βρείτε μας

Το αεροσκάφος συνετρίβη μόλις λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του κοντά στην Τεχεράνη το πρωί της Τετάρτης, σκοτώνοντας και τους 176 επιβάτες.

Το Ιράν θα ανακοινώσει την αιτία της συντριβής του ουκρανικού Boeing 737 μετά τη συνάντηση της Επιτροπής Αεροσκαφών το Σάββατο, ανέφερε το πρακτορείο Fars News της χώρας.

Τα εγχώρια και τα ξένα κόμματα, των οποίων οι πολίτες πέθαναν στη συντριβή, θα λάβουν μέρος στη σύσκεψη του Σαββάτου, αναφέρουν πηγές, ενώ η ανακοίνωση για την αιτία του αεροπορικού δυστυχήματος θα πραγματοποιηθεί μετά την αναθεώρηση της προκαταρκτικής έκθεσης.

Πολλά κράτη, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά, ισχυρίστηκαν νωρίτερα ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από ιρανικό πύραυλο.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας δεν απέκλεισε επίσης την πιθανότητα αεροπορικής επίθεσης, αλλά δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η πτώση του ουκρανικού Boeing 737 στις 8 Ιανουαρίου, κόστισε τις ζωές 176 ανθρώπων, οι οποίοι ήταν κάτοικοι του Ιράν, της Ουκρανίας, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Σουηδίας και του Αφγανιστάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζαρίφ: Οι ΗΠΑ συμπεριφέρονται σαν το ISIS όταν απειλούν να καταστρέψουν πολιτισμικά μνημεία του Ιράν

Ένταση στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ επιβάλλουν νέες κυρώσεις στο Ιράν

Θέμα:
Συντριβή αεροπλάνου στο Ιράν (47)
Tags:
Ιράν, επιβάτες, Ουκρανία, νεκροί, συντριβή αεροσκάφους, συντριβή, Boeing, Boeing 737 MAX 8
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK