ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο διψασμένος για αγάπη Γιαπωνέζος δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε διαγωνισμό για νεαρές γυναίκες. Αναζητά σύντροφο για να πάει μαζί του στη Σελήνη, το 2023.

Συγκεκριμένα, ο Γιαπωνέζος επιχειρηματίας και συλλέκτης, Γιουσάκου Μαεζάβα άρχισε ένα διαγωνισμό την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, προκειμένου να βρει ερωτική σύντροφο, την οποία, μάλιστα, σχεδιάζει να πάει μέχρι το Φεγγάρι, αλλά στην κυριολεξία.

Ο δισεκατομμυριούχος έχει επιβεβαιώσει ότι θα βρίσκεται στην πρώτη ιδιωτική πτήση στο δορυφόρο της Γης, που έχει προγραμματιστεί από την SpaceX του Έλον Μασκ, το 2023.

Το διαστημικό «συνοικέσιο» θα γίνει ντοκιμαντέρ και η νικήτρια θα πάει μαζί με τον Γιαπωνέζο δισεκατομμυριούχο στο Φεγγάρι

Ο ερωτικό-διαστημικός διαγωνισμός θα αποτελέσει το αντικείμενο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το γιαπωνέζικο ιντερνετικό κανάλι, Abema TV.

«Καθώς αισθήματα μοναξιάς και κενότητας αρχίζουν σιγά-σιγά να με πλημμυρίζουν, υπάρχει μόνο ένα πράγμα να σκεφτώ: να συνεχίσω ν’ αγαπώ μια γυναίκα», έγραψε ο επιχειρηματίας στην ιστοσελίδα για την δήλωση συμμετοχών στο διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φάση των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιανουαρίου, οπότε και θα ξεκινήσει το στάδιο της επιλογής, μέχρι να αναδειχθεί η νικήτρια του διαγωνισμού, στα τέλη Μαρτίου.

Οι όροι συμμετοχής στον ερωτικό-ταξιδιωτικό διαγωνισμό στη Σελήνη

Ειδικότερα, μια κοπέλα για να γίνει η «1η γυναίκα που θα πετάξει μέχρι τη Σελήνη» θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ετών, να έχει λαμπρή προσωπικότητα, να είναι πάντα θετική και να ενδιαφέρεται να ταξιδέψει στο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γυναίκα πλάκωσε κλέφτη σε εμπορικό και απολύθηκε: Τώρα θα δέρνει για το πρωτάθλημα του UFC - Βίντεο

Θύελλα φωτιάς ορμάει σε σπίτι στην Αυστραλία: Απίστευτες εικόνες βιβλικής καταστροφής - Βίντεο

 

Tags:
SpaceX, Έλον Μασκ, διαγωνισμός, διάστημα, Σελήνη, Ιαπωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK