23:12 09 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια μεταβατική περίοδο για την αποποίηση των βασιλικών τους καθηκόντων αποφάσισε η βασίλισσα Ελισάβετ για τους Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι.

Σταδιακά αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Megxit, όπως αποφασίστηκε στην έκτακτη συνάντηση της βασιλικής οικογένειας σήμερα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας έδωσε μάλιστα την ευλογία της στον εγγονό της, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, σεβόμενη την απόφασή του για ένα πιο ανεξάρτητο μέλλον μαζί με τη σύζυγό του.

«Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε πλήρως την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσει μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια», δήλωσε η 93χρονη μονάρχης σε δήλωση της.

Ξεκαθάρισε δε πως θα παραμείνουν σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν εργαζόμενα μέλη πλήρους απασχόλησης στη Βασιλική Οικογένεια, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια ενώ παραμένουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου».

Όπως είπε θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κατά την οποία το ζευγάρι θα περνά χρόνο στη Βρετανία και τον Καναδά, προσθέτοντας ότι υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει για ολοκλήρωση των ρυθμίσεων που αφορούν τους δεσμούς που θα έχει το ζευγάρι στο μέλλον με το Παλάτι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τα βασιλικά τους αξιώματα και την οικονομική τους ανεξαρτητοποίηση.

Tags:
Πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, Μεγάλη Βρετανία, Ελισάβετ Β', Megxit
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK