ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά το βασιλικό οικογενειακό συμβούλιο, η βασίλισσα Ελισσάβετ σε ανακοίνωση ανέφερε ότι οι «πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις» οδήγησαν σε «μεταβατική περίοδο» σχετικά με το πώς θέλουν να συνεχίσουν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε πριν το προγραμματισμένο το συμβούλιο της βασιλικής οικογένειας στο Σάντρινγχαμ προκειμένου να έχει τετ α τετ με τη βασίλισσα και να της εξηγήσει την δική του πλευρά της ιστορίας του Megxit, σύμφωνα με την Daily Mail.

Παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα προσήλθε στις συνομιλίες απογοητευμένη από την απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί από τα επίσημα καθήκοντά του, μετά την ιδιωτική συνομιλία με τον εγγονό της, η Ελισάβετ χαιρέτισε τις «πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις» σε επίσημη ανακοίνωσή της και συμφώνησε σε «μεταβατική περίοδο» για τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ.

​Το ζευγάρι σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση θα απέχει από τις βασιλικές δεσμεύσεις καθώς θα περνάει πιο πολύ καιρό στον Καναδά.

«Αυτά αποτελούν πολύπλοκα ζητήματα προς επίλυση από την οικογένειά μου και χρειάζεται να γίνει δουλειά, ωστόσο, ζήτησα οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν τις προσεχείς ημέρες» αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει επίσης ότι η Μέγκαν Μαρκλ, που αρχικά θα συμμετείχε στις συνομιλίες με τηλεδιάσκεψη, αποκλείστηκε για τον φόβο των διαρροών, σύμφωνα με αξιωματούχους του παλατιού.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος φέρεται να είπε: «Επρόκειτο για άκρως εμπιστευτική οικογενειακή συζήτηση, όχι για τηλεδιάσκεψη».

Την ώρα που η βασίλισσα υπογραμμίζει τις δυσκολίες για μία βιώσιμη συμφωνία σχετικά με το οικονομικά ανεξάρτητο μέλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πηγές ισχυρίζονται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος εκτιμά πως το ζήτημα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί λήξαν, γνωρίζοντας καλά ότι ο γιος του προσβλέπει στον τίτλο του δουκάτο της Κορνουάλης για να καλύψει τους λογαριασμούς του.

«Δεν έχει απεριόριστες πηγές (σ.σ. εσόδων). Ο Χάρι πρέπει να το καταλάβει αυτό» φέρεται να είπε πηγή.

Την ώρα που η βασίλισσα ζήτησε λύση «εντός ημερών» σε αυτά τα ακανθώδη θέματα, όπως η μελλοντική χρηματοδότηση του ζευγαριού, πηγή αναφέρεται ότι δήλωσε πως θα υπάρξουν αυστηροί κανόνες για τις εμπορικές δραστηριότητες του ζευγαριού.

«Θα υπάρξουν αυστηρές οδηγίες για παράδειγμα σχετικά με την επωνυμία. Κανείς δεν θέλει να δει το όνομα των Σάσεξ πάνω σε ένα κομμάτι βούτηρο».

Η δήλωση της βασίλισσας για μεταβατική περίοδο του ζευγαριού ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά, ισχυρίζονται άτομα του περιβάλλοντος ότι απλά δίνει ευκαιρία στη βασιλική οικογένεια να πάρει μία ανάσα «καθώς διευθετείται το χάος του Χάρι και της Μέγκαν».

Υπάρχει επίσης και το ζήτημα του Frogmore Cottage, τη κατοικίας που τους παραχωρήθηκε από τη βασίλισσα και το ζευγάρι επιθυμεί να διατηρήσει ως βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να αναχωρήσει από τη Βρετανία για να βρει την οικογένειά του στο τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με την Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα ολοκληρωθούν σε λίγες μέρες

Tags:
Μέγκαν Μαρκλ, βασιλική οικογένεια, Ηνωμένο Βασίλειο, βασίλισσα Ελισάβετ, Πρίγκιπας Κάρολος, Πρίγκιπας Χάρι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK