ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Συντριβή αεροπλάνου στο Ιράν (47)
0 20
Βρείτε μας

Η ιρανική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι το ουκρανικό αεροσκάφος που συνετρίβη στις 8 Ιανουαρίου, στην Τεχεράνη, καταρρίφθηκε ακούσια και ένα νέο βίντεο δημοσιοποιήθηκε.

Ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τους «New York Times», και δείχνει δύο πυραύλους που εκτοξεύτηκαν στις 8 Ιανουαρίου από φερόμενη στρατιωτική βάση κοντά στην Τεχεράνη.

Οι πύραυλοι φέρονται να στοχεύουν το ουκρανικό αεροσκάφος, στιγμές πριν εκείνο καταστραφεί εν πτήσει με απολογισμό τον θάνατο όλων των επιβατών.

Το βίντεο που φέρεται να καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε οροφή κοντά στο χωριό Μπιντκάνεχ, το οποίο απέχει λίγα χιλιόμετρα από ιρανική στρατιωτική εγκατάσταση.

Το υλικό, αρχικά, αναρτήθηκε από Ιρανό στο YouTube, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το ουκρανικό αεροσκάφος χτυπήθηκε ακούσια και συνετρίβη, στις 8 Ιανουαρίου, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης.

Πολίτες της Ουκρανίας, του Καναδά, του Ιράν, του Αφγανιστάν, της Γερμανίας, της Σουηδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν μεταξύ των 176 επιβατών του αεροσκάφους. Η ιρανική κυβέρνηση δεσμεύθηκε πως εκείνοι που ήταν υπεύθυνοι για το δυστύχημα, θα λογοδοτήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Πέντε αεροπορικές τραγωδίες με αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν από πυραύλους

Θέμα:
Συντριβή αεροπλάνου στο Ιράν (47)
Tags:
Ουκρανία, πτώση αεροσκάφους, αεροσκάφος, Ιράν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK