04:39 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Καθήκοντα μαιευτήρων ανέλαβαν άνδρες της τροχαίας της Μόσχας, όταν καθ' οδόν προς το νοσοκομείο με μια έγκυο γυναίκα τη βοήθησαν να γεννήσει.

Ειδικά καθήκοντα ανέλαβαν άνδρες της τροχαίας της Μόσχας, όταν κλήθηκαν να βοηθήσουν μια έγκυο γυναίκα, η οποία καθ’ οδόν για το νοσοκομείο με ταξί, εγκλωβίστηκε με το όχημα στο δρόμο λόγω μποτιλιαρίσματος και έτσι έγιναν νοσηλευτές για λίγο.

Το περιστατικό έγινε στη νοτιοδυτική Μόσχα, όταν άνδρες της τροχαίας είδαν έναν πανικόβλητο άνδρα να τρέχει προς το μέρος τους και να τους ζητά να βοηθήσουν ώστε η ετοιμόγεννη γυναίκα του, να φτάσει στο νοσοκομείο, αφού το ταξί που τη μετέφερε ακινητοποιήθηκε λόγω της κίνησης.

Οι αστυνομικοί πήραν το ζευγάρι στο περιπολικό και κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο, αλλά η ώρα του τοκετού είχε ήδη φτάσει. Έτσι, με όση πείρα και αν διέθεταν, βοήθησαν τη γυναίκα να φέρει στον κόσμο το παιδί της μέσα στο περιπολικό, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε λίγη ώρα αργότερα.

Σε ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό που έγινε πάλι στη Μόσχα την Πέμπτη, οι αστυνομικοί μετέφεραν μια έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, αυτή την ώρα προλαβαίνοντας να την παραδώσουν στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Αργότερα, οι αστυνομικοί, θέλοντας να συγχαρούν τους γονείς για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τους δώρισαν λουλούδια και ένα παιδικό κάθισμα, ενώ η ευτυχισμένη μητέρα δήλωσε πως «μόνο επειδή βρεθήκατε εσείς τα καταφέραμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άντρας έγινε ανθρώπινη-καρέκλα για να κάτσει πάνω η έγκυος γυναίκα του - Βίντεο

Ομαδικά γεννητούρια: Οκτώ εργαζόμενες σε μαιευτική κλινική είναι έγκυες ταυτόχρονα

 

Tags:
γέννηση, έγκυος, Τροχαία, Μόσχα, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK