16:47 29 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Στο Βερολίνο είναι στραμμένο το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας, όπου λαμβάνει χώρα η Διάσκεψη για τη Λιβύη, με κύριο στόχο την οριστική κατάπαυση του πυρός.

Κατάπαυση του πυρός, σεβασμός του εμπάργκο όπλων και αποχή της ξένης εμπλοκής στην εμφύλια σύρραξη, είναι τα βασικά σημεία της συμφωνίας των χωρών που συμμετείχαν στη μαραθώνια Διάσκεψη του Βερολίνου για το μέλλον της Λιβύης.

Παράλληλα, οι ξένοι ηγέτες, οι οποίοι είχαν εντατικές διαβουλεύσεις για τουλάχιστον πέντε ώρες, συμφώνησαν στη δημιουργία μίας 10μελούς στρατιωτικής επιτροπής, με την ισότιμη συμμετοχή των δύο αντιμαχόμενων λιβυκών στρατοπέδων, με στόχο την οριστική πολιτική διευθέτηση της κρίσης στη βορειο-αφρικανική χώρα.

Η παραπάνω συμφωνία αποτέλεσε προϊόν διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε ΗΠΑ, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Δημοκρατία του Κονγκό, Ιταλία, Αίγυπτος, Αλγερία, Ηνωμένα Έθνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αφρικανική Ένωση και Αραβικό Σύνδεσμο.

Σύμφωνα με την Άγκελα Μέρκελ - οικοδέσποινα της Διάσκεψης - στο τελικό ανακοινωθέν συμφώνησαν και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές στη Λιβύη, δηλαδή ο πρωθυπουργός της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφιλίωσης (GNA), Φάγεζ Αλ Σάρατζ, και ο επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Χαλίφα Χάφταρ.

Νεα μηνύματα
 • 22:37

  Η απόφαση για το λιβυκό πετρέλαιο

  Πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία

  Μήλον της έριδος το λιβυκό πετρέλαιο: Τι προβλέπει η απόφαση των ξένων ηγετών

  Οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Λιβύη εξακολουθούν να αποτελούν μήλον της έριδος για τις αντιμαχόμενες πλευρές στη Λιβύη. Ανησυχία στον ΟΗΕ, η στάση της Ρωσίας.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 22:14

  Τι αναφέρουν κυβερνητικές πηγές από την Αθήνα

  Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου.

  H πρώτη αντίδραση της Αθήνας στα αποτελέσματα της Διάσκεψης για τη Λιβύη

  Μία πρώτη αντίδραση για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου εξέφρασαν κυβερνητικές πηγές, οι οποίες επιφυλάσσονται να τοποθετηθούν αναλυτικότερα τη Δευτέρα.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 22:02

  Το τελικό ανακοινωθέν

  Διάσκεψη του Βερολίνου

  Το τελικό ανακοινωθέν για τη Λιβύη: Όλα όσα συμφωνήθηκαν στο Βερολίνο

  Τι περιλαμβάνει το τελικό ανακοινωθέν της Διάσκεψης του Βερολίνου για το μέλλον της Λιβύης. Κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τη συμφωνία εκεχειρίας.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 21:38

  Τα βασικά της συμφωνίας για τη Λιβύη

  Κατάπαυση του πυρός, σεβασμός του εμπάργκο όπλων και αποχή της ξένης εμπλοκής στην εμφύλια σύρραξη, είναι τα βασικά σημεία της συμφωνίας των χωρών που συμμετείχαν στη μαραθώνια Διάσκεψη του Βερολίνου για το μέλλον της Λιβύης.

  Παράλληλα, οι ξένοι ηγέτες, οι οποίοι είχαν εντατικές διαβουλεύσεις για τουλάχιστον πέντε ώρες, συμφώνησαν στη δημιουργία μίας 10μελούς στρατιωτικής επιτροπής, με την ισότιμη συμμετοχή των δύο αντιμαχόμενων λιβυκών στρατοπέδων, με στόχο την οριστική πολιτική διευθέτηση της κρίσης στη βορειο-αφρικανική χώρα.

 • 21:15

  Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας

  Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ

  Λαβρόφ: Επιβεβαιώθηκε ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση για τη Λιβύη

  Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, διαμηνύοντας ότι επιβεβαιώθηκε η απουσία στρατιωτικής λύσης.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 21:00

  Μέρκελ: Συμφωνήθηκε η αυστηροποίηση του εμπάργκο όπλων προς τη Λιβύη

  Διάσκεψη Βερολίνου

  Διάσκεψη Βερολίνου: Τι συμφώνησαν οι ξένοι ηγέτες για τη Λιβύη

  Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της πολύωρης διαπραγμάτευσης για τη Λιβύη. Συμφωνία για τήρηση του εμπάργκο όπλων. Τι αποφασίστηκε για τις ξένες δυνάμεις.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 20:58

  Γερμανικό ΥΠΕΞ: Χαφτάρ και Σάρατζ είναι έτοιμοι να βρουν λύση για τα πετρελαϊκά κοιτάσματα της Λιβύης

 • 20:35

  LIVE η συνέντευξη Τύπου

  Σύμφωνα με την Άγκελα Μέρκελ, οι συμμετέχουσες χώρες κατέληξαν σ’ ένα σχέδιο επίλυσης της διαμάχης για τη Λιβύη, το οποίο αφενός πρέπει να εγκριθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αφετέρου να καταστεί τμήμα της πολιτικής διευθέτησης του ζητήματος.

  Η Γερμανίδα Καγκελάριος, παράλληλα, γνωστοποίησε ότι θα σχηματιστεί μία 10μελής στρατιωτική επιτροπή, με τη συμμετοχή των αντιπροσώπων των αντιμαχόμενων πλευρών στον λιβυκό εμφύλιο πόλεμο.

  Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι οι χώρες – μέλη της Διάσκεψης συμφώνησαν να σταματήσουν την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στα εμπλεκόμενα μέρη.

 • 20:31

  Λευκός καπνός από τη Διάσκεψη του Βερολίνου

 • 20:20

  Πληροφορίες ότι ο Ερντογάν έφυγε από τη Διάσκεψη του Βερολίνου

 • 19:05

  Επαφές του Πούτιν με τον Μπόρις Τζόνσον και την πρόεδρο της Κομισιόν, φον ντερ Λάιεν

  Ο Μπόρις Τζόνσον.

  Τζόνσον σε Πούτιν: Αμετάβλητη η θέση του Λονδίνου για το περιστατικό στο Σάλσμπερι

  Βλαντίμιρ Πούτιν και Μπόρις Τζόνσον είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της διεθνούς διάσκεψης για τη λιβυκή διένεξη. Τι συζητήθηκε.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 18:48

  Πληροφορίες για σύγκλιση

  Διάσκεψη του Βερολίνου

  Reuters: «Κοντά σε συμφωνία για τη Λιβύη»

  Αξιωματούχος, ο οποίος συμμετέχει στη Διάσκεψη του Βερολίνου, γνωστοποίησε ότι τα κράτη - μέλη βρίσκονται κοντά στην επίτευξη εκεχειρίας για τη Λιβύη.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 18:00

  Διμερείς επαφές Τζόνσον και Μακρόν για τη Λιβύη

  Κατ’ ιδίαν συνάντηση είχαν Μπόρις Τζόνσον και Εμανουέλ Μακρόν, στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης του Βερολίνου για το μέλλον της Λιβύης.

  «Ο Βρετανός πρωθυπουργός και ο Γάλλος πρόεδρος συζήτησαν για την εν εξελίξει σύγκρουση στη Λιβύη» γνωστοποίησε η Downing Street, σε ανακοίνωσή της.
  Σύμφωνα με το Λονδίνο, ο Τζόνσον υπογράμμισε την ανάγκη τερματισμού της εμφύλιας σύρραξης και τη στήριξη των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων.

 • 17:48

  Μακρόν: Η παρουσία ξένων μαχητών στη Λιβύη πρέπει να τερματιστεί αμέσως

  Ο Εμανουέλ Μακρόν

  Ξεκάθαρος ο Μακρόν: Να σταματήσει η αποστολή Σύρων μαχητών στη Λιβύη

  Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε ανήσυχος και ζήτησε τον άμεσο τερματισμό της αποστολής Σύριων και ξένων μαχητών στη Λιβύη.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 17:48

  Σύντομο χαιρετισμό είχαν Πούτιν και Τζόνσον

 • 17:30

  Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας

  Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, προκειμένου να παραβρεθεί στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., με κύριο θέμα συζήτησης τη λιβυκή κρίση.  

 • 16:45

  Μόσχα: Δεν είναι βέβαιη μια κατ' ιδίαν συνάντηση Χαφτάρ - Σάρατζ

  Ο Φαγιέζ Σάρατζ (αριστερά) και ο Χαλίφα Χαφτάρ (δεξιά)

  Αμφίβολη μια κατ΄ ιδίαν συνάντηση Χαφτάρ - Σάρατζ στο Βερολίνο

  Αμφιβολία για το ενδεχόμενο μίας κατ’ ιδίαν συνάντησης μεταξύ του Χαλίφ Χαφτάρ και του Φαγέζ αλ Σάρατζ, εξέφρασε ο ειδικός απεσταλμένος της Μόσχας για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 16:35

  ΟΗΕ: Έκκληση να αποφευχθεί μια νέα κλιμάκωση του λιβυκού εμφυλίου

  «Αντιμετωπίζουμε τον κίνδυνο της περιφερειακής κλιμάκωσης. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει στρατιωτική λύση για τη Λιβύη. Είναι η ώρα για άμεση και αποφασιστική δράση προκειμένου να αποτραπεί ένας ανεξέλεγκτος εμφύλιος» προειδοποίησε ο γ.γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες.

 • 16:33

  Κλείνουν ακόμη δύο κοιτάσματα πετρελαίου στη νότια Λιβύη

  Πετρελαϊκό κοίτσμα στη βόρεια Συρία

  «Πόλεμος» πετρελαίου στη Λιβύη: Κλείνουν ακόμη δύο πετρελαϊκά κοιτάσματα

  Δύο ακόμη πετρελαϊκά κοιτάσματα, αυτή τη φορά στη νότια Λιβύη, φέρεται να διέκοψαν την παραγωγική και εξορυκτική διαδικασία. Κλειστοί οι τερματικοί σταθμοί πετρελαίου στις ανατολικές περιοχές.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 16:15

  Κατ' ιδίαν συνάντηση Πούτιν - Μακρόν

  Επαφές με τον Εμανουέλ Μακρόν είχε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, λίγο πριν την έναρξη της Διάσκεψης για τη Λιβύη, στο Βερολίνο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

 • 16:11

  Η οικογενειακή φωτογραφία της Διάσκεψης

  Διάσκεψη του Βερολίνου
  © AFP 2020 / ODD ANDERSEN
  Διάσκεψη του Βερολίνου
  © AFP 2020 / ODD ANDERSEN
  Διάσκεψη του Βερολίνου
  © AFP 2020 / TOBIAS SCHWARZ
 • 15:58

  Ξεκίνησε η κρίσιμη Διάσκεψη για τη Λιβύη

 • 15:41

  Ερντογάν: Ο Χαφτάρ είναι υπέρ της στρατιωτικής λύσης

  Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άσκησε δριμεία κριτική στον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), Χαλίφα Χαφτάρ, εξηγώντας ότι «έχει αποδείξει ότι είναι υπέρ μιας στρατιωτικής λύσης».

  «Εδώ στο Βερολίνο, πρέπει να επιβεβαιώσουμε την εκεχειρία. Η επιθετική συμπεριφορά του Χαφτάρ πρέπει να σταματήσει, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πολιτικές διαδικασίες» πρόσθεσε, στο περιθώριο των επαφών με τον Βλαντίμιρ Πούτιν.

 • 15:40

  Πούτιν: Δεν χάνουμε την ελπίδα μας

  Στο περιθώριο της κατ’ ιδίαν συνάντησης με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο πρόεδρος Πούτιν υποστήριξε ότι η Μόσχα δεν έχει χάσει την ελπίδα για την επίτευξη μιας μόνιμης εκεχειρίας στο άμεσα μέλλον.

  ​«Δουλεύουμε από κοινού για να επιφέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη συνάντηση. Το γεγονός ότι οι αντιμαχόμενες πλευρές είχαν διαπραγματεύσεις στις αρχές της εβδομάδας στη Μόσχα, θεωρώ ότι θα συμβάλλει στην υποστήριξη μιας κοινής συμφωνίας».

  «Πράγματι, δεν ήταν όλα επιτυχημένα. Η μία πλευρά, προς το παρόν, δεν υποστήριξε τη συμφωνία εκεχειρίας, αλλά ελπίζουμε ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί για να διασφαλίσουμε τον τερματισμό της σύγκρουσης» ανέφερε, κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα των επαφών της Μόσχας.

 • 15:26

  Έφτασε στη Διάσκεψη ο Βλαντίμιρ Πούτιν

 • 15:20

  Χαμόγελα πριν την έναρξη της Διάσκεψης

  Άνγκελα Μέρκελ, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Γκουτέρες
  © AFP 2020 / JOHN MACDOUGALL
 • 15:19

  Άνγκελα Μέρκελ και Μπόρις Τζόνσον

  Άνγκελα Μέρκελ και Μπόρις Τζόνσον
  © AFP 2020 / JOHN MACDOUGALL
 • 15:07

  Συνάντηση Πούτιν - Μερκελ

 • 14:59

  Συναντήσεις Μέρκελ με Χαφτάρ και Σάρατζ πριν την έναρξη της Διάσκεψης

 • 14:45

  Ερντογάν στη συνάντηση με Πούτιν: Πρέπει να διασφαλίσουμε την εκεχειρία και να σταματήσουμε την επιθετικότητα του Χαφτάρ για να έχουμε ειρήνη

 • 14:44

  Δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν

  «Η Τουρκία και η Ρωσία πήραν μία καλή απόφαση και κάλεσαν σε κατάπαυση πυρός στη Λιβύη, η μία από τις εμπλεκόμενες πλευρές εισάκουσε την έκκληση. Δεν λύθηκαν όλα στη Μόσχα, σε ό,τι αφορά τη Λιβύη. Μία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν στήριξε τη συμφωνία εκεχειρίας ακόμα, ωστόσο, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος με την ευκαιρία της διμερούς συνάντησης με τον Τούρκο ομόλογό του.

 • 14:39

  Η Άνγκελα Μέρκελ υποδέχεται τον Αντόνιο Γκουτέρες

  Άνγκελα Μέρκελ και Αντόνιο Γκουτέρες
  © AFP 2020 / JOHN MACDOUGALL
 • 14:22

  Σε εξέλιξη διμερής συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν

 • 14:19

  Προσχέδιο του τελικού ανακοινωθέντος προβλέπει τέσσερις τεχνικές ομάδες για παρακολούθηση των αποφάσεων της Διάσκεψης - Πηγή

  «Τέσσερις τεχνικές ομάδες θα συγκροτηθούν προκειμένου να παρακολουθούν την εφαρμογή των αποφάσεων του Βερολίνου σε διαφορετικά στάδια. Οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν πληροφορίες και θα χειριστούν ό,τι ζήτημα προκύψει. Η εργασία αυτών των ομάδων θα είναι μυστική».

 • 13:58

  Η Άνγκελα Μέρκελ υποδέχεται τον Εμανουέλ Μακρόν

  Άνγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν
  © AFP 2020 / JOHN MACDOUGALL
 • 13:56

  Συνάντηση Πομπέο με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

 • 13:22

  Δέσμευση της Κομισιόν να υποστηρίξει τα αποτελέσματα της Διάσκεψης

 • 13:22

  Οι συμμετέχοντες στη Διάσκεψη θα επιβλέπουν την εκεχειρία στη Λιβύη - Πληροφορίες

  «Τουρκία και Ρωσία διευκόλυναν την εισαγωγή κατάπαυσης του πυρός από τις 12 Ιανουαρίου. Τηρείται. Ναι, υπάρχουν κάποια σποραδικά περιστατικά, αλλά τηρείται. Έτσι, οι χώρες μας πρέπει να πάρουν μέρος στην περαιτέρω παρακολούθηση, ακριβώς όπως και οι άλλες χώρες που συμμετέχουν στη Διάσκεψη» δήλωσε πηγή από τη Διάσκεψη στη Γερμανία.

 • 13:13

  Ο Ιταλός ΥΠΕΞ Λουίτζι ντι Μάιο πρότεινε διεθνείς κυρώσεις κατά όσων πυροδοτούν τον εμφύλιο στη Λιβύη

 • 12:47

  Η ανάρτηση του Σαρλ Μισέλ για τη Διάσκεψη

 • 12:32

  Δεν είναι προγραμματισμένη συνάντηση Πομπέο με Ρώσους εκπροσώπους

  Το πρόγραμμα του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πομπέο περιλαμβάνει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, και τον εκπρόσωπο της ευρωπαϊκής εξωτερικής πολιτικής Τζόσεφ Μπορέλ. Επίσης είχε συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας και τον Αμπντουλάχ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναϊγιάν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

 • 12:13

  Συνάντηση Μάικ Πομπέο με Μεβλούτ Τσαβούσογλου πριν την έναρξη της Διάσκεψης

 • 12:11

  «Έκπληκτο» το Μαρόκο για την εξαίρεσή του από τη Διάσκεψη σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών

 • 11:51

  Οι συμμετέχοντες θα καλέσουν και τις δύο πλευρές να απέχουν από επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις - Πληροφορίες

 • 11:41

  Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ συναντάται με τον πρόεδρο του Κονγκό Ντενίς Σασού

 • 11:34

  Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Βερολίνο

 • 11:34

  Περίπου 800 δημοσιογράφοι θα καλύψουν τη Διάσκεψη

 • 11:08

  Τι ζήτησε ο Σάρατζ

  Ο Φαγέζ αλ Σάρατζ

  Σάρατζ: Ζητά προστασία της Λιβύης από δυνάμεις υπό τον ΟΗΕ αν δεν σταματήσει ο Χαφτάρ

  Ο επικεφαλής της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Φαγέζ Σάρατζ κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να στείλει ειρηνευτική αποστολή υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για να διασφαλιστεί η κατάπαυση πυρός στη Λιβύη.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 11:07

  Οι δηλώσεις Ερντογάν πριν αναχωρήσει για Βερολίνο

  Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  Ερντογάν κατά Μητσοτάκη: Παίζει λάθος το παιχνίδι, δεν κάνει σωστά βήματα

  Επίθεση στην Ελλάδα και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λίγο πριν αναχωρήσει για το Βερολίνο όπου θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη για τη Λιβύη.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • 11:06

  Διπλωματικό «μπραντεφέρ»

  Η γερμανική Βουλή στο Βερολίνο

  Διάσκεψη Βερολίνου για τη Λιβύη: Το διπλωματικό «μπραντεφέρ» και η στάση Ερντογάν - Το πρόγραμμα

  Η Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη ξεκινάει περίπου στις 15:00 και σε αυτή θα συμμετάσχουν, εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
live
Ζωντανά όλες οι εξελίξεις για τη Λιβύη: Κατάπαυση του πυρός, τήρηση του εμπάργκο όπλων
+
Tags:
Λιβύη, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Διάσκεψη Βερολίνου για τη Λιβύη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK