ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στην έκκληση της για χάρη, η Ισαχάαρ ομολόγησε ότι μετέφερε ναρκωτικά για δική της χρήση καθώς διέρχονταν μέσω της Ρωσίας, αλλά δεν είχε καμία πρόθεση να τα διακινήσει.

Μια γυναίκα από το Ισραήλ κρίθηκε ένοχη για τη μεταφορά μικρών ποσοτήτων χασίς στο σακίδιο της καθώς έφτασε στη Ρωσία σε μια πτήση transit για να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της.

Πρόσφατα, υπέβαλε έκκληση για να της δοθεί χάρη από τον Ρώσο πρόεδρο, μετά τη συνάντηση του Πούτιν με τον ισραηλινό πρόεδρο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος ζήτησε επίσης από τον Πούτιν την απελευθέρωση της ισραηλινής υπηκόου.

Η Ισραηλινή Ναάμα Ισαχάαρ, η οποία κρίθηκε ένοχη για κατοχή ναρκωτικών και λαθρεμπόριο στη Ρωσία πέρυσι, παραδέχθηκε εν μέρει την ενοχή της, σύμφωνα με την Σιμόνεβα Καθρίν.

Σύμφωνα με την Σεμένοβα, στην έκκληση της για χάρη, η Ισαχάαρ ομολόγησε ότι μετέφερε ναρκωτικά για δική της χρήση καθώς διέρχονταν μέσω της Ρωσίας, αλλά δεν είχε καμία πρόθεση να τα διακινήσει.

Γ Σέμενοβα δήλωσε ότι η αρμόδια επιτροπή επανεξέτασε την έκκληση της Ισαχάαρ και τα προσωπικά χαρακτηριστικά της, και ψήφισε ομόφωνα για να ικανοποιήσει την έκκλησή της.

Πρόσθεσε ότι η ο Ισραηλινή θα αφεθεί ελεύθερη σύντομα, αν και δεν μπορούσε να προσδιορίσει το πότε.

Πριν από αυτό, η απόφαση της επιτροπής πρέπει να εγκριθεί από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος κλήθηκε πρόσφατα από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου να δώσει χάρη και να αφήσει ελεύθερη την Ναάμα Ισαχάαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ισραήλ: Συνελήφθη άντρας για απειλές εναντίον του Πούτιν

Ο Πούτιν ελπίζει σε ενίσχυση των διμερών σχέσεων με το Ισραήλ

Tags:
διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο ναρκωτικών, ναρκωτικά, Ισραήλ, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK