07:38 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Ακόλουθοι του φυλακισμένου Ινδουιστή πνευματικού ηγέτη, Ραμπάλ, ισχυρίστηκαν την Κυριακή – βασισμένοι σύμφωνα με αναφορές σε δικά του λεγόμενα – πως η κρεατοφαγία  εναντιώνεται στις βουλές του Δημιουργού – που θέλουν τον άνθρωπο να τρώει μόνο φρούτα και λαχανικά- ότι χωρίς κρέας δεν υπάρχει κορονοϊός.

Παραμένει άγνωστο πως ο Ραμπάλ -που ακολουθεί μια θρησκευτική σέκτα που ονομάζεται Kabir Panth, βασισμένη στις διδαχές του μεσαιωνικού ποιητή-αγίου Kabir και για την ώρα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης με τις κατηγορίες δυο δολοφονιών-μπόρεσε να δώσει βίντεο-ομιλία για τον κορονοϊό από τη φυλακή.

Ωστόσο, ο Ραμπάλ δεν είναι ο πρώτος πνευματικός ηγέτης που έδωσε συμβουλές αναφορικά με το πως να αντιμετωπιστεί μια έξαρση του φονικού κορονοϊού στην Ινδία.

Ούρα και κοπριά αγελάδας και ψαλμοί θα μας σώσουν από τον φονικό κορονοϊό

Ο Ινδουιστής θρησκευτικός ηγέτης, Swami Chakrapani, πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι τα ούρα αγελάδας και σκύλου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία της ασθένειας του κορονοϊού.

«Η κατανάλωση ούρων και κοπριάς αγελάδας θα σταματήσει τα αποτελέσματα του μολυσματικού κορονοϊού. Κάποιος που ψάλει το Om Namah Shivay (ψαλμός για την επίκληση του θεού Σίβα) και βάζει κοπριά αγελάδας στο κορμί του θα σωθεί. Μια ειδική τελετουργία φωτιάς πρόκειται σύντομα να πραγματοποιηθεί για να σκοτωθεί ο κορονοϊός», ανέφερε ο Chakrapani.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ινδικό υπουργείο εναλλακτικών θεραπειών AYUSH είχε εκδώσει ανακοίνωση ότι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα και θεραπείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόληψη του φονικού κορονοϊού. Αργότερα, το υπουργείο ξεκαθάρισε πως «η εγκύκλιος εκδόθηκε ως προληπτικό μέτρο κι όχι ως συμβουλή για τη θεραπεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορνάρισμα τέλος: Αν κορνάρεις στη Βομβάη το φανάρι μένει κόκκινο για ακόμα 90 δευτ. - Βίντεο

Σκύλος δάγκωσε μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη του που είχε λιποθυμήσει - Βίντεο

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κορονοϊός, Ινδία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK