07:27 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ένα αεροσκάφος της Air Canada, σύμφωνα με πληροφορίες, επιστρέφει στο αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Η πτήση AC837 της Air Canada με προορισμό το Τορόντο επιστρέφει εκτάκτως στο αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης.

Το αεροσκάφος κάνει κύκλους πάνω από την ισπανική πρωτεύουσα, αφού παρουσίασε πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης λίγο μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Μπαράχας, ανέφερε ο αερολιμένας στο Twitter.

Το αεροπλάνο προσπαθεί να κάψει καύσιμα προκειμένου να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο.

Ο αερομεταφορέας AENA, δήλωσε σε ένα tweet ότι ο Barajas είναι διατεθειμένος να παραλάβει την πτήση, προσθέτοντας ότι ο αερολιμένας παραμένει πλήρως λειτουργικός παρά το κλείσιμό του νωρίτερα την ημέρα.

Η εταιρεία διαχείρισης του αεροδρομίου, ανέφερε σε tweet της ότι είναι προετοιμασμένη για την επιστροφή της πτήσης, προσθέτοντας ότι ο αερολιμένας παραμένει πλήρως λειτουργικός παρά το κλείσιμο του νωρίτερα.

Σύμφωνα με την Enair, διαχειρίστρια εταιρεία του εναέριου χώρου στην Ισπανία, το αεροδρόμιο έκλεισε λόγω της παρουσίας drones κοντά στο αεροδρόμιο.

Νωρίτερα, οι κάτοικοι της Μαδρίτης, ανησύχησαν όταν είδαν το αεροπλάνο που πετούσε σε ασυνήθιστα χαμηλό υψόμετρο, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο στο διαδίκτυο.

Tags:
αεροδρόμιο, Μαδρίτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK