12:56 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, περίπου 200 άτομα αναμένεται να συμμετάσχουν στη νέα προβοκάτσια με χημικά και είναι συγγενείς τρομοκρατών από τις νότιες επαρχίες της Συρίας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό ότι έχει πληροφορίες που δείχνουν ότι τα Λευκά Κράνη, υποστηριζόμενα από τρομοκράτες, προετοιμάζουν μια νέα προβοκάτσια στη Συρία που περιλαμβάνει χημικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με το υπουργείο, μια ομάδα 15 μελών από τα Λευκά Κράνη έφτασε στη ζώνη αποκλιμάκωσης της Ιντλίμπ την 1η Φεβρουαρίου για να προετοιμάσει μια χημική προβοκάτσια.

Τα Λευκά Κράνη έχουν παραδώσει 400 λίτρα χημικού παράγοντα σε περιοχή της Ιντλίμπ, όπου σχεδιάζουν να σκηνοθετήσουν και να κινηματογραφήσουν την προβοκάτσια, πρόσθεσε το υπουργείο.

Νωρίτερα, ο ρωσικός στρατός δήλωσε ότι οι τρομοκράτες και όσοι έχουν απομείνει από τα Λευκά Κράνη σχεδίαζαν νέες προβοκάτσιες στην επαρχία Ιντλίμπ, με στόχο να κατηγορήσουν τη συριακή κυβέρνηση για τη χρήση χημικών όπλων εναντίον αμάχων.

Μέχρι σήμερα, πολλές τρομοκρατικές ομάδες παραμένουν ενεργές στην Ιντλίμπ, πραγματοποιώντας επιθέσεις εναντίον της συριακής κυβέρνησης.

Tags:
Ρωσία, τρομοκράτες, Ιντλίμπ, Συρία, προβοκάτσια, Λευκά κράνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK