09:10 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται σε ένα στρατηγικό σταυροδρόμι της εθνικής οδού Μ4 που συνδέει τη Λατάκια και το Χαλέπι και της Μ5 που συνδέει τη Λατάκια και τη Δαμασκό.

Ο στρατός της συριακής κυβέρνησης εισήλθε στην πόλη Σαρακέμπ, στα βορειοδυτικά της Συρίας, αναγκάζοντας τις τρομοκρατικές ομάδες μαχητές που είχαν εγκατασταθεί εκεί να εγκαταλείψουν την πόλη, σύμφωνα με όσα ανέφερε η εφημερίδα al-Watan την Τετάρτη.

Νωρίτερα σήμερα, ο συριακός στρατός εισήλθε στην πόλη από τα δυτικά, ανατολικά και νότια μετά από βίαιες συγκρούσεις με τρομοκράτες της αλ Νούσρα.

Η Σαρακέμπ βρίσκεται σε ένα στρατηγικό σταυροδρόμι της εθνικής οδού Μ4 που συνδέει τη Λατάκια και το Χαλέπι και της Μ5 που συνδέει τη Λατάκια και τη Δαμασκό.

Ο στρατός επίσης μεταφέρθηκε στο Σαρακέμπ από τα βορειοανατολικά, απελευθερώνοντας τα χωριά νότια από το Χαλέπι από τους εξτρεμιστές.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν προειδοποίησε ότι η Άγκυρα θα απαντήσει στην πιθανή αποτυχία του Συριακού Στρατού να αποσύρει τα στρατεύματά του πίσω από τη γραμμή των τουρκικών παρατηρητηρίων μέχρι το τέλος του μήνα.

Η πόλη Σαρακέμπ διαθέτει τρεις τουρκικά θέσεις παρατήρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βίντεο: Υπόγειο κρησφύγετο τρομοκρατών στην επαρχία του Ιντλίμπ

Λαβρόφ: Καλούμε την Τουρκία να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του Σότσι για την Ιντλίμπ

Tags:
Συριακός Στρατός, τρομοκράτες, Συρία, Ιντλίμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK