05:43 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο στρατός της Ιαπωνίας θα μεταφέρει τις απαραίτητες προμήθειες στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο παραμένει σε καθεστώς καραντίνας στο λιμάνι της Γιοκοχάμα.

Την αποστολή προμηθειών στους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess, οι επιβάτες του οποίου βρίσκονται σε καθεστώς καραντίνας εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, αποφάσισε το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας.

Το συγκεκριμένο πλοίο βρίσκεται στις ακτές της Ιαπωνίας εδώ και αρκετές ημέρες, με τους 3.700 επιβάτες να έχουν απομονωθεί μέσα στο σκάφος και έτσι το υπουργείο αποφάσισε να στείλει 100 στρατιώτες που θα μεταφέρουν προμήθειες, όπως φαγητό και νερό.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo, ο στρατός θα μεταφέρει φαγητό και άλλα απαραίτητα αγαθά στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι της Γιοκοχάμα από τη Δευτέρα.

Ανάμεσα στους επιβάτες, οι οποίοι είναι υπήκοοι 56 χωρών, τουλάχιστον 20 έχουν εξεταστεί και έχει επιβεβαιωθεί πως είναι μολυσμένοι με τον νέο θανατηφόρο κορονοϊό. Ο αριθμός των ασθενών μπορεί να αυξηθεί, καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων για 170 επιβάτες ακόμα αναμένονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός: Σύντομα οι ανακοινώσεις για το επίσημο όνομα του ιού

Μολυσμένοι με τον κορονοϊό εντοπίστηκαν 10 επιβάτες σε κρουαζιερόπλοιο

 

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Γιοκοχάμα, ασθενείς, κρουαζερόπλοιο, κορονοϊός, Ιαπωνία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK