20:35 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασε τη μεγαλύτερη κρίση της προεδρίας του, μετά την αθώωσή του από τη Γερουσία αναφορικά με τις κατηγορίες σχετικά με κατάχρηση εξουσίας και παρεμπόδιση του έργου του Κογκρέσου.

Κρατώντας μια εφημερίδα με πρωτοσέλιδο την αθώωσή του από την Γερουσία, μετά την παραπομπή του για κατάχρηση εξουσίας, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, πανηγύρισε το γεγονός κατά την ετήσια εκδήλωση του «National Prayer Breakfast

Ξεκίνησε την ομιλία του κατηγορώντας τους  «ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους» που τον υπέβαλαν σε «μια φρικτή δοκιμασία», σε μια προφανή αναφορά του στους Δημοκρατικούς που προσπάθησαν να τον απομακρύνουν από το αξίωμα του με την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας και της παρεμπόδισης του έργου του Κογκρέσου, αναφορικά με τη φερόμενή του εμπλοκή στα εσωτερικά της Ουκρανίας.

«Έκαναν κάθε τι δυνατό για να μας καταστρέψουν - και με αυτό τον τρόπο πολύ κακό στο έθνος μας. Ξέρουν πως αυτό που κάνουν είναι λάθος, αλλά βάζουν τον εαυτό τους πολ΄θ πάνω από τη μεγάλη μας χώρα», σημείωσε.

Σημείωσε ακόμη πως δεν συμπαθεί χρησιμοποιούν την πίστη τους ως δικαιολογία.

«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους ως δικαιολογία για να κάνουν αυτό που ξέρουν ότι είναι λάθος. Ούτε μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε “προσεύχομαι για σένα”, όταν ξέρουν ότι δεν είναι έτσι », συνέχισε.

Το παραπάνω σχόλιο του Τραμπ αποτελούσε μια σαφή μομφή στην Νάνσι Πελόζι, πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων αλλά και τον Μάτ Ρόμνεϊ, που ψήφισε υπέρ της ενοχής του.

Ο Πελόζι ηγήθηκε της ανεπιτυχούς προσπάθειας των Δημοκρατικών να αποπέμψουν τον Τράμπ και ανέπτυξε μια προσωπική διαμάχη με τον Πρόεδρο.

Ωστόσο, ως πιστή καθολική, έχει πει στο παρελθόν ότι «προσεύχεται για τον Τραμπ συνέχεια».

Tags:
Γερουσία, Ουκρανία, Νάνσι Πελόζι, ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK