17:12 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (346)
0 0 0
Βρείτε μας

Τριπλασιάστηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα, στην Ιαπωνία, και έτσι πλέον ανέρχονται σε 61.

Σε 61 ανέρχονται, πλέον, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στο κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται σε καραντίνα στην Ιαπωνία και σε αυτό επιβαίνουν περίπου 3.700 άνθρωποι.

Ειδικότερα, το κρουαζιερόπλοιο είναι στο λιμάνι της Γιοκοχάμα και χαρακτηρίζεται ως «πλωτή φυλακή», σύμφωνα με ανάρτηση επιβάτη στα social media, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα.

Έτσι, πια, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού τριπλασιάστηκαν και σε ολόκληρη την Ιαπωνία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 86 περιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορονοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή 635 ανθρώπους μέχρι στιγμής, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν στην Κίνα, και έχουν μολυνθεί περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Ο κορονοϊός εντοπίστηκε για πρώτη φορά, τον περασμένο Δεκέμβριο, στην κινεζική πόλη Γουχάν και έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 20 χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ταϊλάνδη, η Νότια Κορέα, η Ισπανία και η Ρωσία.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Πόσο μεταδοτικός είναι και ποιες οι κλινικές εκδηλώσεις του

Θέμα:
Κορονοϊός (346)
Tags:
κορονοϊός, Ιαπωνία, καραντίνα, κρουαζιερόπλοιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK