05:04 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μία γιγάντια επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε στις 14 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου, είχε στηθεί για τον εντοπισμό των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο.

Πρόσθετες καταθέσεις για να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης του serial killer στην Κύπρο με το ψευδώνυμο «Ορέστης» ζήτησε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών αστυνομικών σχετικά με δράση του κατά συρροή δολοφόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com, τα μέλη της αρχής αποφάσισαν να ζητήσουν τη λήψη πρόσθετων καταθέσεων προτού ολοκληρωθεί το πόρισμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι καταθέσεις πρόκειται να ληφθούν από άτομα τα οποία φέρεται να εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις αρχικές εισηγήσεις στο πόρισμα εκτιμάται ότι θα αφαιρεθούν δύο έως τρία άτομα, τα οποία αρχικά βρίσκονταν στη λίστα για εξέταση του ενδεχομένου ποινικής δίωξης, ενώ τώρα διερευνώνται μόνο για πειθαρχικές ευθύνες.

Στο πόρισμα των ποινικών ανακριτών γίνεται εισήγηση για ποινική ή πειθαρχική δίωξη πάνω από 20 αστυνομικών οι οποίοι χειρίστηκαν σε διάφορα στάδια τις καταγγελίες για εξαφάνιση γυναικών, ενώ σε δύο περιπτώσεις, οι καταγγελίες αφορούσαν εξαφάνιση μητέρας και παιδιού.

Στον καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου, 35χρονος ίλαρχο Νίκο Μεταξά, επιβλήθηκε ποινή επτά φορές ισόβια.

Ο «Ορέστης» κατηγορούνταν συνολικά για τη δολοφονία πέντε γυναικών και δυο παιδιών.

Μία γιγάντια επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε στις 14 Απριλίου και ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου, είχε στηθεί για τον εντοπισμό των θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνουμε επίκεντρο την Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Serial killer Κύπρου: Βρέθηκε η σορός της εξάχρονης Σιέρα

Tags:
λίμνη, Κόκκινη λίμνη, δολοφονική επίθεση, δολοφονίες, δολοφόνος, serial killer, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK