08:59 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ως «ερωτικό φίλτρο» υποστηρίζει η σεξολόγος Σαν Μπούντραμ ότι χρησιμοποιεί τα κολπικά υγρά προκειμένου να προσελκύσει τους άνδρες.

Η σεξολόγος Σαν Μπούντραμ, που είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το παιχνίδι της επιθυμίας: 5 εκπληκτικά μυστικά για να βγαίνετε ραντεβού με κυριαρχία - και να παίρνετε αυτό που θέλετε», υποστηρίζει ότι τα κολπικά υγρά λειτουργούν ως «φίλτρο» για την προσέλκυση των ανδρών.

Συγκεκριμένα, η κ. Μπούντραμ τονίζει:

«Τα κολπικά υγρά, ειδικά γύρω από την ωορρηξία, αλλά πραγματικά κάθε φορά που θέλετε να αισθανθείτε μια επιπλέον τόνωση της εμπιστοσύνης, μπορούν να χρησιμεύσει ως "φίλτρο αγάπης"».

Η ίδια θεωρεί ότι τα κολπικά υγρά περιέχουν φερομόνες, οι οποίες μπορούν να έχουν θετική επίδραση και, κυρίως, να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των γυναικών. Μάλιστα, στο βιβλίο της έγραψε το εξής:

«Ανεξάρτητα από το αν οι κολπικές φερομόνες πραγματικά κάνουν ένα άτομο ακαταμάχητο ή όχι, το γεγονός ότι νομίζετε ότι το κάνει, θα σας αναγκάσει να ενεργήσετε με έναν πιο τολμηρό, πιο σίγουρο τρόπο. Δεν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία για τους άλλους και αν δεν υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε βακτηριακή κολπίτιδα, δεν θα σας κάνει να μυρίζετε άσχημα».

Η Σαν Μπούντραμ υπογραμμίζει ότι έχει δοκιμάσει αυτή την τεχνική για τα τελευταία δέκα χρόνια και, παρά τα ανάμεικτα αποτελέσματα, σημειώνει πως «κάθε φορά που την χρησιμοποιώ, με κάνει να αισθάνομαι σαν μια μαγεμένη θεά με ένα υπέροχο μυστικό».

Το προϊόντα με άρωμα από τον κόλπο φαίνεται να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοφιλία. Μάλιστα, η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου κυκλοφόρησε κερί με τέτοια οσμή υπό την ονομασία «Αυτό μυρίζει σαν τον κόλπο μου», με την τιμή να φτάνει τα 75 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος στη Δανία με τις κούκλες του σεξ που μοιάζουν με παιδιά - Η Βουλή θέλει να τις απαγορεύσει

Tags:
άνδρας, γυναίκα, σεξ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK