04:53 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O «Τζόκερ» κατάφερε να φέρει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στο Χοακίν Φίνιξ που παρέλαβε το βραβείο Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, σε κλίμα συγκίνησης.

Ένα «ευχαριστώ» σε όσους του έδωσαν μια «δεύτερη ευκαιρία», όπως είπε, επεφύλασσε ο ηθοποιός Χοακίν Φίνιξ κατά την παραλαβή του Α΄ Ανδρικού Ρόλου στην 92η τελετή απονομής των Όσκαρ.

«Ήμουν ένα κάθαρμα όλη μου τη ζωή. Ήμουν εγωιστής. Ήμουν βάρβαρος μερικές φορές, δύσκολος στη συνεργασία και είμαι ευγνώμων που πολλοί από εσάς σε αυτή την αίθουσα μου δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία», δήλωσε ο Φοίνιξ.

Ο Φίνιξ, που παρέλαβε το βραβείο από την Ολίβια Κοούλμαν, μίλησε στη συνέχεια για την ανάγκη αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των ανθρώπων.

«Και νομίζω ότι είναι όταν είμαστε στα καλύτερά μας, όταν, όταν υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Όχι όταν ακυρώνουμε ο ένας τον άλλον για λάθη του παρελθόντος, αλλά όταν βοηθούμε ο ένας τον άλλον να μεγαλώσει, όταν εκπαιδεύουμε ο ένας τον άλλον, όταν καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον προς τη λύτρωση. Αυτό είναι το καλύτερο της ανθρωπότητας », είπε.

Ο Φίνιξ μίλησε ακόμη για ζητήματα ανισότητας των φύλων αλλά και για τον ρατσισμό  και ακόμη, ως βίγκαν, για τον τρόπο που μεταχειρίζονται τις αγελάδες.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε λόγια του αδελφού του Ρίβερ, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Ο Φίνιξ ήταν ξανά υποψήφιος, για το «The Master» του 2012 και για την ερμηνεία του ως Τζόνι Κας το 2005, στο «Walk the Line».

Tags:
Τζόκερ, ηθοποιός, Χοακίν Φίνιξ, Όσκαρ 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK