04:05 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά από την ήττα των Εργατικών στις εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου, ο επικεφαλής τους, Τζέρεμι Κόρμπιν, φαίνεται πως έχει αρχίσει να αδιαφορεί.

Ύστερα από την ήττα στις πρόσφατες εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου - και τη νίκη των Συντηρητικών - ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, βλέποντας ενδεχομένως και το επερχόμενο τέλος της ηγεσίας του στο κόμμα, έχει αρχίσει να αδιαφορεί εμφανώς, ακόμα και στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από τηλεοπτική κάμερα να σκαλίζει τη μύτη του και να καθαρίζει το δάχτυλο του στα γένια του, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Λουκ Πόλαρντ, μιλώντας για τις πλημμύρες που έχουν πλήξει τη χώρα.

​Στην εφημερίδα The Sun, μιλώντας για το συγκεκριμένο περιστατικό, πηγή των Συντηρητικών έκανε ένα λογοπαίγνιο, παραφράζοντας το «boogeyman» με το «bogeyman», δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση το «μπαμπούλας» σε «μυτούλας».

Από την άλλη πλευρά, πηγή των Εργατικών σημείωσε πως «ο Τζέρεμι ξεκάθαρα δεν ενδιαφέρεται πια, καθώς γνωρίζει πως έχει φτάσει η ώρα του».

​Ωστόσο, παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν στη Βουλή των Κοινοτήτων, με πιο πρόσφατο αυτό του πρώην επικεφαλής των Συντηρητικών Ιέν Ντάνκαν Σμιθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Brexit: Ο Τζέρεμι Κόρμπιν πάτησε σε δυο βάρκες και... πνίγηκε

Αυτός διαδέχεται τον «Mr Order» στην προεδρία της Βουλής των Κοινοτήτων

Tags:
Συντηρητικό κόμμα, Εργατικοί, Βουλή των Κοινοτήτων, Τζέρεμι Κόρμπιν, Μεγάλη Βρετανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK