06:23 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Εκρήξεις σε γραφείο ταχυδρομείων στην Ολλανδία σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.

Τουλάχιστον δύο εκρήξεις σημειώθηκαν σε γραφεία ταχυδρομικών υπηρεσιών στην Ολλανδία, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης.

Η αστυνομία του Άμστερνταμ ενημέρωσε για την πρώτη έκρηξη, αναφέροντας ότι πιθανότατα προκλήθηκε από παγιδευμένη επιστολή. Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.

​«Σήμερα το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη στην αίθουσα ταχυδρομείου ενός εμπορικού κτιρίου στο Μπόλστεν (σ.σ. περιοχή στο Άμστερνταμ). Θεωρείται ότι η έκρηξη προκλήθηκε από μια βόμβα μέσα σε επιστολή. Δεν υπάρχουν τραυματίες», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Δεύτερη έκρηξη στην πόλη Κέρκραντε της Ολλανδίας

Μερικά λεπτά αργότερα, σημειώθηκε και δεύτερη έκρηξη, ευτυχώς και πάλι δίχως τραυματίες, όπως μετέδωσε το Reuters.

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε στην πόλη Κέρκραντε της Ολλανδίας. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται στη Λιμβουργία, επαρχία στα νοτιοανατολικά της Ολλανδίας, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Η ταχυδρομική εταιρεία στο Άμστερνταμ που έλαβε τις παγιδευμένες επιστολές, είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα πριν τις εκρήξεις, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στο Sputnik.

«Η έκρηξη σημειώθηκε στο Δυτικό Άμστερνταμ και δεν υπήρχαν θύματα. Τα εκρηκτικά ήταν στην επιστολή. Η αστυνομία δεν υποψιάζεται κανέναν ακόμα και θα συνεχίσουμε να ερευνούμε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει μια τρίτη έκρηξη... Η ταχυδρομική υπηρεσία δέχεται απειλητικά μηνύματα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ολλανδικής αστυνομίας.

Τον προηγούμενο μήνα, πέντε ολλανδικές εταιρείες έλαβαν παγιδευμένες επιστολές, χωρίς να προκληθεί κάποια έκρηξη. Οι εταιρείες που έλαβαν τα παγιδευμένα γράμματα βρίσκονταν σε Άμστερνταμ, Ρότερνταμ και Ουτρέχτη.

Tags:
επιστολή, γράμμα, εκρήξεις, Ολλανδία, Άμστερνταμ, έκρηξη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK