23:22 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Οι επιβάτες μιας πτήσης της EasyJet είχαν την τύχη να απολαύσουν το Βόρειο Σέλας κατά τη διάρκεια πτήσης από την Ισλανδία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μάλιστα, ο πιλότος αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στον ουρανό ώστε κάθε ένας από τους επιβάτες να είναι σε θέση να θαυμάσει το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο.

Ένας φωτογράφος που επέβαινε στο αεροσκάφος κατόρθωσε να τραβήξει μερικά υπέροχα φωτογραφικά καρέ, με τα μυστηριακά φώτα να χορεύουν γύρω από το αεροσκάφος.

Ειδικότερα, το ταξίδι του φωτογράφου με τους φίλους του στην Ισλανδία ήταν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, για να απολαύσουν το Βόρειο Σέλας.

Ο πιλότος αποφάσισε να γυρίσει το αεροπλάνο ώστε όλοι οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Βόρειο Σέλας

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης για την επιστροφή στη Μεγάλη Βρετανία κι όταν ανεβήκαμε πάνω από τα σύννεφα, είδαμε τα φώτα να χορεύουν γύρω από το αεροπλάνο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, απλά πίστευα ότι ήταν απίστευτο», σχολίασε ο φωτογράφος.

Μάλιστα, ζήτησε από τη αεροσυνοδό εάν ήταν δυνατό να χαμηλώσουν τα φώτα στην καμπίνα του αεροπλάνου, ώστε το Βόρειο Σέλας να είναι καλύτερα ορατό,

Πέντε με 10 λεπτά αργότερα, ο πιλότος ανακοίνωσε σε επιβάτες και πλήρωμα ότι το αεροπλάνο θα έκανε στροφή, προκειμένου όλοι να δουν το Βόρειο Σέλας και από τα δεξιά και από τα αριστερά παράθυρα του αεροσκάφους.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καθολικός ιερέας: Η παιδοφιλία σε αντίθεση με τις εκτρώσεις δεν σκότωσε κανέναν

Εξώκοσμη οφθαλμαπάτη: Ένας «άγγελος» αχνοφαίνεται στον ορίζοντα

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK