19:24 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Το υπουργείο Υγείας του Ιράν επιβεβαίωσε τον εντοπισμό των δύο επίσημων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού. Σε απομόνωση οι δύο ασθενείς εν αναμονή και των τελικών ιατρικών εξετάσεων.

Τα πρώτα δύο  κρούσματα του νέου κορονοϊού εντοπίστηκαν στο Ιράν, όπως προκύπτει από τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των ελέγχων των υγειονομικών αρχών.

«Η αρχική ανάλυση των δειγμάτων έδειξε ότι τα αποτελέσματα ήταν θετικά στον νέο κορονοϊό» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Ιράν.

Οι θεράποντες γιατροί αναμένεται να πραγματοποιήσουν επιπλέον ελέγχους, προκειμένου να επιβεβαιώσουν το αρχικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ασθενείς, σε κάθε περίπτωση, έχουν ήδη τεθεί σε απομόνωση.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τις τελευταίες δύο ημέρες υπάρχουν αρκετά ύποπτα κρούσματα του θανατηφόρου ιού, ιδίως στην πόλη Κομ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος κορονοϊός, ο οποίος φέρει την ονομασία Covid-19, πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στην πόλη Γουχάν της επαρχίας Γουμπέι, στην Κίνα.

Μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί πάνω από 77.000 κρούσματα σε τουλάχιστον 27 διαφορετικές χώρες, με τον αριθμό των νεκρών να υπερβαίνει τις 2.000.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
ιός, κρούσματα, κοροναϊός, κορονοϊός, Ιράν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK