22:18 04 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός δεν πρόκειται να επηρεάσει το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Το γεγονός πως το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, παραμένει ανεπηρέαστο από την έξαρση του κορονοϊού, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Νμίτρι Πέσκοφ, μιλώντας στο πρακτορείο Sputnik.

«Ο κορονοϊός δεν επηρεάζει το πρόγραμμα του προέδρου Πούτιν» δήλωσε ο Πέσκοφ.

Το νέο στέλεχος του κορονοϊού, που ονομάστηκε COVID-19 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην κινέζικη πόλη της Γουχάν, στην επαρχία Χουμπέι, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

Έκτοτε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 25 χώρες, με περισσότερους από 77.000 ανθρώπους να έχουν μολυνθεί με τον ιό σε όλο τον κόσμο και με περισσότερους από 2.000 να είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τη ζωή τους, εξαιτίας του κορονοϊού.

Την Τρίτη, το ρωσικό επιχειρησιακό αρχηγείο για την καταπολέμηση του κορονοϊού, ανακοίνωσε πως θα απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο Κινέζων πολιτών στη χώρα, υπό τον φόβο εξάπλωσης του ιού. Η απαγόρευση άρχισε να ισχύει από την Πέμπτη.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
COVID-19, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κορονοϊός, Ρωσία, Βλαντίμιρ Πούτιν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK