ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Μια μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ κάλεσε σε κατάσταση πανικού τον σερίφη της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία. Ο 3χρονος γιος της είχε εξαφανιστεί ενώ έπαιζε εκτός σπιτιού με τα αδέρφια του και μαζί του έλειπε και ο σκύλος της οικογένειας.

Δυνάμεις της αστυνομίας και αστυνομικοί σκύλοι Κ9 άρχισαν τις περιπολίες, σε αναζήτηση του χαμένου παιδιού, όπως αναφέρει ο λογαριασμός του σερίφη της κομητείας Suwannee στο Facebook.

Λίγο αργότερα, ένας κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι είχε βρει ένα μικρό αγοράκι στο δάσος μαζί με ένα σκύλο. Αλλά ο πιστός φίλος της οικογένειας δεν τον άφηνε να πλησιάσει το 3χρονο παιδί.

Μάλιστα, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, ήταν αδύνατο να προσεγγίσουν στην αρχή το παιδί. Κάθε φορά που πλησίαζαν, ο σκύλος γάβγιζε απειλητικά, μη αφήνοντάς τους να πλησιάσουν περισσότερο το νήπιο, σύμφωνα με το WCTV.com.

«Ευτυχώς, καταφέραμε να ξανασμίξουμε το παιδί με τη μητέρα του, εν μέρει χάρη στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου κι έναν άγρυπνο γείτονα», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Δείτε την ανάρτηση της αστυνομίας στο Facebook:

Tags:
αγόρι, παιδί, δάσος, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK