02:04 09 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ΗΠΑ έδωσαν βοήθεια ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων εκπαίδευσης για τις ειδικές δυνάμεις, ανέφερε η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο.

«Οι ΗΠΑ προσέφεραν πρόσφατα 1,5 εκατομμύριο δολάρια για την βελτίωση των εγκαταστάσεων για τις δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων της Ουκρανίας που διέρχονται για εκπαίδευση», ανέφερε η πρεσβεία στο Twitter.

Την Παρασκευή, ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε τελετή παράδοσης στο Κίεβο για το νέο πακέτο με τις σκηνές.

«Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν κάτι πολύ μικρό συμβολικό, όσον αφορά τις σκηνές και τις εγκαταστάσεις για τους στρατιώτες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, καταλαβαίνουμε, πόσο σημαντικό είναι ώστε να έχουν μια επιτυχημένη εκπαίδευση» σημείωσε στην τελετή ο επικεφαλής της Αμερικανικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, Κιρκ Σμιθ.

Ο προϋπολογισμός του 2021 από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ περιλαμβάνει οικονομική βοήθεια 317 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία.

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ, Τζον Μπαράσο δήλωσε στους δημοσιογράφους στο Κίεβο την Παρασκευή ότι θα γίνουν πιο εντατικές προσπάθειες ώστε να υπάρξει περισσότερη στρατιωτική βοήθεια στη χώρα.

Tags:
στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οικονομική ενίσχυση, ΗΠΑ, Ουκρανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK