13:12 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Από
Αμερικανικές εκλογές (31)
0 0 0
Βρείτε μας

Το ότι η Ρωσική Ομοσπονδία «δεν παρεμβαίνει στις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες άλλων χωρών» ξεκαθάρισε η πρεσβεία της χώρας, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο, την Τρίτη (25/02), απαντώντας στις φήμες που θέλουν τη Μόσχα να εμπλέκεται στις ερχόμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ, με ανακοίνωσή της την Τρίτη (25/02), ξεκαθάρισε πως η Ρωσική Ομοσπονδία δεν αναμειγνύεται στις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες άλλων χωρών, απαντώντας έτσι στις κατηγορίες που θέλουν τη Μόσχα να εμπλέκεται στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Μάλιστα, εκφράστηκαν «οι βαθιές ανησυχίες» για τις προαναφερθείσες κατηγορίες και η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ προειδοποίησε για ενδεχόμενη ζημιά που μπορεί να προκληθεί στις διμερείς σχέσεις.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Facebook, η ρωσική πρεσβεία στις ΗΠΑ τονίζει:

«Η ρωσική πρεσβεία στις Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για τις εικασίες σχετικά με την υποτιθέμενη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές στις ΗΠΑ. Η θέση μας είναι απλή και ξεκάθαρη. Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν παρεμβαίνει στις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες άλλων χωρών. Καλούμε τους πολιτικούς να σταματήσουν να παίζουν το blame game. Επαναβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας στις ουσιαστικές συζητήσεις με τις ΗΠΑ για την ασφάλεια των πληροφοριών καθώς και για άλλα θέματα».
Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (31)
Tags:
προεδρικές εκλογές, Ρωσική Πρεσβεία, Ρωσία, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK