23:54 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η ηθοποιός Σίνθια Νίξον, ευρύτερα γνωστή και ως Μιράντα από το Sex and The City, συμμετείχε σε καμπάνια του περιοδικού Girls. Girls. Girls που έχει ως στόχο να θίξει τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι γυναίκες.

«Η φούστα σου είναι πολύ κοντή, να είσαι σέξι, μην είσαι προκλητική, άσε κάτι για τη φαντασία, βάλε τακούνια, να είσαι μια κυρία», είναι μόνο λίγες από τις «συμβουλές» που θα λάβει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Μητέρες, γιαγιάδες, φίλοι, εραστές αλλά και άγνωστοι είναι μερικοί από αυτούς που πάντα θα έχουν ένα σχόλιο για το πώς πρέπει να μοιάζει και να συμπεριφέρεται μια «σωστή» γυναίκα.

Παραινέσεις, συμβουλές αλλά και παρατηρήσεις σε αυστηρό τόνο, ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά της, είναι πιθανό να της χαλάσουν τη μέρα, αλλά και να την ωθήσουν να υιοθετήσει μια ολόκληρη στάση ζωής.

Τις υπερβολικές απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας από το γυναικείο φύλο, επιχειρεί να στηλιτεύσει η γνωστή ηθοποιός Σίνθια Νίξον.

Η Μιράντα της σειράς Sex and The City με μότο «να είσαι κυρία, είπαν» συμμετέχει στην καμπάνια του περιοδικού Girls. Girls. Girls.

«Να είσαι τίποτα, να είσαι λιγότερο από το τίποτα», είναι η ουσία όσων ζητούν από τις γυναίκες σήμερα, όπως αναφέρει η πρωταγωνίστρια του σποτ.

Μπότοξ, δίαιτες και πλαστικές επεμβάσεις είναι μόνο λίγα από τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει η γυναίκα της εποχής για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στα στάνταρ που βάζει ο περίγυρος.

«Να είσαι κυρία, είπαν», επαναλαμβάνει η Νίξον σε όλη τη διάρκεια του βίντεο, καλώντας, εμμέσως, τις γυναίκες να σκεφτούν τι απ’ όλα όσα κάνουν είναι δική τους επιλογή και τι απαίτηση των άλλων.

Tags:
viral βίντεο, βίντεο, σεξισμός, ηθοποιός, καμπάνια, γυναίκες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK