20:35 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κορονοϊός «καλπάζει» τις τελευταίες ώρες στη βόρεια Ιταλία με τις αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρο για τον περιορισμό του και τις επιχειρήσεις να προσπαθούν να προφυλαχθούν.

Την Ιταλία και συγκεκριμένα το βόρειο τμήμα της, πλήττει από την Κυριακή ο κορονοϊός, ο οποίος παρουσίασε έξαρση με τα κρούσματα να φτάνουν τα 230 και τους θανάτους τους επτά.

Και η γνωστή εταιρεία Ferrari, δεν θα μπορούσε να λείπει από την μακρά λίστα των επιχειρήσεων που θα αναγκαστούν να λάβουν ειδικά μέτρα μετά τα νέα δεδομένα.

Έτσι, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, να απαγορεύσει σε όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες ή επισκέπτες να εισέλθουν στο εργοστάσιο παραγωγής στο Μαρανέλο, που βρίσκεται στην επαρχία Εμίλια Ρομάνια.

Επίσης, οι αρχές της Ιταλίας ζήτησαν το κλείσιμο των δύο μουσείων της Ferrari στο Μαρανέλο και στην Μόντενα.

Τέλος, η Ferrari έλαβε προστατευτικά μέτρα γύρω από την μονάδα παραγωγής της, στην οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθει κανένα μέλος του προσωπικού.

Οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών, οι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι πελάτες θα πρέπει να παραμείνουν εκτός του συγκροτήματος ενώ όλες οι ξεναγήσεις στο εργοστάσιο ακυρώθηκαν.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, Ferrari, Ιταλία, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK