18:49 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 04
Βρείτε μας

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Συρίας, ισραηλινά ελικόπτερα, εξαπέλυσαν επίθεση από τον εναέριο χώρο των υψωμάτων του Γκολάν.

Επίθεση Ισραηλινών ελικοπτέρων κατά θέσεων του Συριακού στρατού στην επαρχία Κουνίτρα, σύμφωνα με συριακά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων Sana, ισραηλινά ελικόπτερα εξαπέλυσαν επίθεση κατά θέσεων που κατείχαν δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης, στην επαρχία Κουνίτρα, από τον εναέριο χώρο των υψωμάτων του Γκολάν, περιοχή που ελέγχεται από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου, τρεις στρατιώτες των συριακών δυνάμεων έχουν τραυματιστεί από την επίθεση.

Οι συριακές αρχές, έχουν αναφέρει πλήθος αεροπορικών επιθέσεων που έχουν εξαπολυθεί από ισραηλινές δυνάμεις, εκ των οποίων για ορισμένες έχουν αναλάβει την ευθύνη οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Η τελευταία επίθεση, πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου όταν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος του Ισραήλ, έπληξε σημείο στην περιοχή της Κουνίτρα, στην συριακή πλευρά των Υψωμάτων του Γκολάν, σκοτώνοντας έναν πολίτη.

Μερικές μέρες νωρίτερα, η συριακή αεράμυνα είχε αποκρούσει αεροπορική επίθεση κατά της Δαμασκού. Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ ανέλαβαν ύστερα την ευθύνη για τις επιθέσεις, δηλώνοντας πως στόχο είχαν ομάδες τζιχαντιστών στην Συρία.

 

Tags:
Συριακός Στρατός, στρατός, επίθεση, πυραυλική επίθεση, Ισραήλ, Συρία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK