23:39 02 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Σε 23 αυξήθηκαν τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ισπανία σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, χωρίς να συγκαταλέγονται δύο ξένοι που πήραν εξιτήριο.

Ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρεται πως τα κρούσματα κορονοϊού στην Ισπανία αυξήθηκαν στα 23, δημοσίευσε η εφημερίδα El Pais.

Το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας, είχε ανακοινώσει πως τα κρούσματα του ιού στη χώρα ήταν 14, χωρίς να συμπεριλαμβάνει δύο περιπτώσεις ξένων πολιτών, οι οποίοι ήδη είχαν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η Ευρώπη έχει υποστεί μια απότομη αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού αυτή την εβδομάδα, μετά από έξαρση του ιού στην Ιταλία.

​Μετά από την συγκεκριμένη έξαρση, διάφορες χώρες, όπως η Αυστρία, η Κροατία, η Ελβετία, η Νορβηγία και η Δανία, επιβεβαίωσαν πως εντόπισαν τα πρώτα κρούσματα του COVID-19. Μέχρι τώρα, η Ιταλία είναι η χώρα με τα περισσότερα κρούσματα, με περίπου 400 ανθρώπους να έχουν μολυνθεί.

Η Γαλλία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που επιβεβαίωσε πως εντόπισε κρούσμα κορονοϊού τον Ιανουάριο, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε πως η χώρα του προετοιμάζεται για αύξηση των κρουσμάτων.

Με το πρώτο κρούσμα στον κόσμο να εντοπίζεται στην κινέζικη πόλη της Γουχάν, ο COVID-19 έχει εξαπλωθεί στον κόσμο, με πάνω από 2.850 θύματα παγκοσμίως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ευρώπη, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κρούσματα, ασθενείς, COVID-19, κοροναϊός, κορονοϊός, Ισπανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK