ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το αίμα αποκεφαλισμένης κόμπρας και τη βρώση ταραντούλας μαθαίνουν, μεταξύ άλλων, οι Αμερικανοί στρατιώτες που συμμετέχουν σε άσκηση, η οποία πραγματοποιείται στην Ταϊλάνδη.

H στρατιωτική άσκηση με την ονομασία «Cobra Gold» άρχισε στις 24 Φεβρουαρίου, στην Ταϊλάνδη, παρά τη ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, και βρίσκεται υπό την αιγίδα της ασιατικής χώρας και των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ.

Πέρα από τους συνήθειες ελιγμούς μάχης, η στρατιωτική άσκηση περιλαμβάνει και εκπαίδευση επιβίωσης. Έτσι, οι στρατιώτες πίνουν το αίμα αποκεφαλισμένης κόμπρας για να ενυδατωθούν, η οποία είναι μια μέθοδος που ακολουθείται όταν δεν υπάρχει πόσιμο νερό.

Ακόμα, στο πλαίσιο της άσκησης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 6 Μαρτίου, οι στρατιώτες εκπαιδεύονται στο πώς να τρώνε ταραντούλες και στο πώς να ξεχωρίζουν τα βρώσιμα φυτά, σύμφωνα με την Daily Mail.

​Νωρίτερα, οι αρχές της Νότιας Κορέας εξέταζαν να παρακάμψουν την άσκηση λόγω ανησυχιών σχετικά με τη συνεχιζόμενη εξάπλωση του νέου κορονοϊού. 

Σύμφωνα με την Bangkok Post, όλοι οι συμμετέχοντες στην άσκηση, δηλαδή περίπου 9.630 στρατιώτες από 29 χώρες, ήταν υποχρεωμένοι να «ακολουθούν αυστηρά» μέτρα για την πρόληψη πιθανής μόλυνσης από κορονοϊό.

Tags:
στρατιωτική άσκηση, Ταϊλάνδη, ταραντούλα, κόμπρα, στρατιώτες, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK